kankaanpaa.fi   
Seutukunnallinen Etsivä nuorisotyö

SEUTUKUNNALLINEN ETSIVÄ NUORISOTYÖ


Kankaanpään kaupungin nuorisotoimessa työskentelee  etsivän nuorisotyön ammattilaiset Noora Kuuskoski ja Mervi Alitalo.  Etsivän alueeseen kuuluvat Kankaanpää, Jämijärvi, Honkajoki, Pomarkku, Siikainen, Karvia ja Merikarvia. Mervi ja Noora ovat nuorten käytettävissä erilaisissa elämään liittyvissä isoissa ja pienissä ongelmatilanteissa.

Toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen ja on nuorella täysin luottamuksellista.

Toiminnalla ei pyritä korvaamaan käytössä olevia palvelujärjestelmiä, vaan auttamaan nuoria tavoittamaan nämä palvelut. Nuori voi ottaa yhteyttä työntekijään soittamalla, tekstiviestillä, sähköpostilla, Facebookin kautta  tai tulemalla tapaamaan etsiviä ICT-Centeriin. Lisäksi kuka tahansa, jolla on huoli nuoren hyvinvoinnista voi ottaa yhteyttä. Olipa hän sitten oma lapsi, sukulaislapsi, naapuri tai ystävä.

Voimme myös sopia nuoren kanssa paikan, missä hän itse haluaa tavata. Sovimme lisäksi tapaamisia alueemme eri paikkakunnille.

Etsiväntyön hankkeen kohderyhmänä ovat 13 - 28- vuotiaat nuoret ja nuoret aikuiset.

HANKKEEN TAVOITTEET

  • Turvata nykyistä paremmin palvelujen saatavuus nuorille, joilla ei ole riittävästi omaa aloitekykyä hakeutua palvelujen piiriin.
  •  Luoda nuorten verkostoon toimintamallia, jotta järjestelmän ulkopuolelle ajautuneet ja siitä tippumassa olevat nuoret tulisivat tavoitetuksi.
  • Parantaa nuorten arjenhallintataitoja ja valmiuksia hakeutua koulutukseen tai työhön.

 

Yksilöohjaajat:

Noora Kuuskoski                                                   

puh. 044 577 2698                                              

noora.kuuskoski(a)kankaanpaa.fi 

 

Mervi Alitalo

puh. 044 577 2697

mervi.alitalo(a)kankaanpaa.fi                        

 

Osoite:

Alpinkatu 2,

Kankaanpää (ICT-Center)