Ladataan Tapahtumat
Taito Satakunta on yhdistys, johon kuuluvat taitokeskukset Huittisissa, Kankaanpäässä, Noormarkussa, Porissa, Raumalla ja Sastamalassa, sekä Taito Shop Porissa ja Ihanien tavaroiden kauppa Sastamalassa.
Taitokeskuksemme tarjoavat monenmoisia harrastusmahdollisuuksia, ja ovat samalla täyden palvelun käsityötarvikemyymälöitä, joihin voit poiketa aina aukioloaikoina. Aukioloajat löydät parhaiten nettisivultamme taitosatakunta.fi.
Varaa itsellesi kudontavuoro oman aikataulusi mukaan ja tee vaikka matto; neuvojamme opastavat mieluusti! Poikkea työpajaan valmistamaan mieleisesi tuote laajasta mallistostamme, tai kysy neuvoa keskeneräiseen käsityöhösi. Tutustu myös kurssitarjontaamme, joka vaihtelee taitokeskuksittain. Kurssikalenterit löytyvät nettisivultamme, sekä kahdesti vuodesta ilmestyvästä Onni elää käsityössä-lehdestä. Lehden löydät kaikista toimipisteistämme, ja se on luettavissa myös netissä.
Parhaiten pääset mukaan toimintaamme poikkeamalla lähimpään taitokeskukseesi, jossa neuvojamme kertovat mielellään lisää!
Tervetuloa, ja tekemisen iloa!
  • Ei tuloksia.