Palveluita koronavirustilanteessa – www.kankaanpaa.fi/koronapalvelut

Palveluita koronavirustilanteessa – www.kankaanpaa.fi/koronapalvelut

(päivitetty 30.6. klo 16)

Useat eri tahot tarjoavat erilaisia palveluita koronavirustilanteen johdosta. Tälle sivulle kerätään näitä palveluita. Suora linkki sivulle on: www.kankaanpaa.fi/koronapalvelut

HUOM! Listaa päivitetään, ilmoita omasta palvelustasi osoitteeseen: viestinta@kankaanpaa.fi

Muut koronavirustilanteen päivitettävät infosivut:

Kaikki koronavirustilanteeseen liittyvät uutiset sekä tärkeimmät linkit löytyvät sivun oikeasta laidasta tai mobiilissa sivun alaosasta.


Palvelupuhelimet

  • Valtakunnallinen koronavirusneuvontapuhelin palvelee numerossa 02 95 535 535. Puhelimesta ei saa terveysneuvontaa tai ohjausta päivystyksellisissä akuuteissa oireissa. Numeroon voi soittaa arkipäivisin klo 8-21 ja lauantaisin klo 9-15.
  • PoSa: Ikääntyneiden huolipuhelin palvelee alueemme ikääntyneitä tässä poikkeuksellisessa ajassa. Puheluihin vastataan numerosta 044 577 3430 ma-pe klo 12–15 välisenä aikana. Puhelimeen voi jättää myös soittopyynnön.
  • PoSa: Nuorten huolipuhelin palvelee alueemme lapsia, nuoria, nuoria aikuisia ja heidän perheitään. Puheluihin vastataan numerosta 044 577 3229 ma-pe klo 12–15 välisenä aikana. Puhelimeen voi jättää myös soittopyynnön. Katso myös kaupungin nuorisopalveluiden tiedote tuesta poikkeusolojen aikana.
  • Kankaanpään seurakunta: Seurakunnan työntekijät auttavat nyt sähköpostin tai puhelimen välityksellä. Tuki voi olla, henkistä, hengellistä tai taloudellista apua. Kaikkien työntekijöiden yhteystiedot näkyvät seurakunnan verkkosivuilla. Tarvittaessa voit myös soittaa numeroon 044 713 3569.

Asiointipalvelu

  • Kankaanpään seurakunta: Jos olet yli 70-vuotias tai karanteenissa sairauden vuoksi ja tarvitset apua ruokaostoksiin tai apteekissa käyntiin, voit soittaa seurakuntaan numeroon 044 713 3521 mape klo 9-11. Laadi kauppalista tai ostoslista valmiiksi ennen puhelua. Ruokaostokset tehdään Halpa-Hallista ja toimitetaan sinulle seuraavana arkipäivänä iltapäivällä. Jos haluat ruokaa viikonlopuksi tee tilaus viimeistään torstaina. Apteekkiostoksia varten haemme sinulta ennen asiointia Kela-kortin. Ostokset laskutetaan kuitin perusteella laskulla. HUOM! Asiointipalvelu päättyy heinäkuun lopussa.

Kauppapalvelut

Lääkkeiden kotiinkuljetus

Ateriapalvelut

Muut palvelut

Alueelliset palvelut

Satakunnan alueen yhdistykset, yhteisöt ja seurakunnat tarjoavat laajasti tukea, keskustelu- ja asiointiapua. Satakunnan Yhteisökeskus ry kerää verkkosivulleen listaa Satakunnan alueen tarjoamista tukitoimista korona-aikana.