ETUSIVU  JOULUT  PLAKKARIT  MITALIT  TEKSTEJÄ  KIRJOJA

Kankaanpää Seuran ja Pohjois-Italian Veneton yhteistyöryhmän sarjakuvahahmokilpailun voittaja
Winner of Competition Rural Emotion Comics

Kilpailuun tuli n. 80 ehdotusta, joista Suomesta seitsemän: Essi Laksonen Tampere, Hilkka Sinikka Aijo Ikaalinen, Teemu Tuominen Tampere, Jenna Matikainen Ikaalinen, Riikka Nikko Laihia, Iida Reitti Kankaanpää ja Hannele Tarna Turenki. Sydämellinen kiitos osallistuneille. Ehdotuksista kootaan näyttely, joka tulee aikanaan myös Kankaanpäähän.

Alla voittanut ehdotus, tekijä / The winner Simona Cornacchia, Ravenna, Italia, video
 


 

 


Kilpailu on ratkennut. Voittaja yllä.

PIIRRÄ SARJAKUVAHAHMO JA VOITA 2000 EUROA!

Kankaanpää Seura ja Pohjois-Italian Veneton yhteistyöryhmä järjestävät kansainvälisen kilpailun alueiden hitaita kulttuurimatkailureittejä yhdistävän markkinoinnin sarjakuvahahmon luomiseksi Gallian Asterixin tapaan.

Seikkailija, jota kukaan ei voi pysäyttää! Nopeä, nokkela ja innostava! Hän tuntee historian, matkailee ja etsii uusia kokemuksia! Hän tietää parhaat majapaikat, ruuat, drinkit ja viihtyy hyvässä seurassa! Hän on Pohjan-Akka, Elmo ja 007 samassa persoonassa, dandy, aikansa legenda!

Teemana mm. historian ja kulttuurin hahmot, jotka liittyvät vanhoihin kulkuväyliin, kuten meillä Kankaanpään alueen läpi kulkevaan Kyrönkankaantiehen, josta vanhimmat maininnat ovat lappalaisilta tallennetussa perinteessä.

Väylällä ovat matkanneet mm. muinaiset Lumia-Rääkän Valiavaldaiset, rautakautisen Kolkko-Hiitemän turkiskauppiaat, ritari Arvid Djäkn, Klaus Fleming, Jaakko de la Gardie, Kustaa II Aadolf, Pietari Brahe, Aadolf Fredrik, Giuseppe Acerbi, Parkanon Paroni ja Antti Ahlström sekä nuijasodan, isonvihan ja Suomen sodan joukot, suurimpana ruhtinas Golitzynin 8500 venäläisen armeijakunta matkalla Pohjanmaalle Napuen taisteluun 1714.

Lisää historiaa on tien sivuilla: kyronkankaantie

Piirrä hahmo kokovartalokuvana mustekynällä tai mustalla tussilla sekä lähikuva kasvoista edestä ja sivuilta, kaikki yhdelle A4-paperille.

Skannaa ja lähetä sähköisessä muodossa (tiheys 200 ppi, enintään 1 MB) liitteenä Kankaanpää Seuraan Pentti Luodetlahdelle (osoitteen muoto etunimi.sukunimi at kankaanpaa.fi) tai kirjeenä osoitteeseen Kankaanpää Seura, 38910 Ala-Honkajoki niin, että perillä ennen 15.5.2013! Välitämme työt raadille Italiaan.

Muista liittää nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi.

Katso tekniset tiedot ja lisätietoja täältä (pdf eng)

 

R.EM RURAL EMOTION PataviNoS 2010 - 2013