NBF saapuu Kankaanpäähän

Suomen merkittävin bisneselämän tapahtuma Nordic Business Forum on koettavissa tänä syksynä Kankaanpäässä. Seminaarin teemana on kasvu, ja puhujina nähdään muun muassa George Clooney, Steve Wozniak ja Randi Zuckerberg.

Megaluokan tapahtuma Nordic Business Forum (NBF) saapuu Kankaanpäähän 9.–10. lokakuuta 2019. NBF live streamin voi kokea Kuntoutuskeskus Kankaanpään tiloissa PSSV Palvelut Oy:n järjestämänä. Tapahtuma on ilmainen ja sisältää kahvitarjoilun.

NBF on vuosittain Helsingissä järjestettävä, kaksipäiväinen liike-elämän konferenssi. Vuonna 2017 Nordic Business Forum järjestettiin ensimmäistä kertaa myös Ruotsissa ja vuonna 2018 tapahtuma laajeni lisäksi Norjaan. Vuonna 2018 Helsingissä järjestettyyn konferenssiin osallistui yli 7500 vierasta yli 40 eri maasta. Tämän syksyn Suomen Nordic Business Forum on järjestyksessään kymmenes. Kasvu-teemainen tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 9.–10. lokakuuta.

Osallistu täysin ilmaiseksi

PSSV Palvelut Oy tuo tapahtuman ensimmäistä kertaa Kankaanpäähän. Tilaisuus on osa Digitaalinen Pohjois-Satakunta -hanketta. Toteutuksessa ovat mukana myös Kuntoutuskeskus Kankaanpää, Kankaanpään Seutu, Kankaanpään kaupunki ja Vatajankosken Sähkö.

Tapahtuma on kaksipäiväinen. Voit osallistua tapahtumaan molempina tai vain yhtenä päivänä. Voit myös osallistua osaan ohjelmasta tai koko päiväksi. Nordic Business Forum 2019 puhujien lisäksi tapahtuman aikana on luvassa lisäohjelmaa järjestäjien toimesta (puheenvuoroja, keskusteluja ja verkostoitumista).

Tapahtuman alustava aikataulu: keskiviikko 9.10.2019 klo 12–19 ja torstai 10.10.2019 klo 10–18.

Aikataulu ja ohjelma päivittyvät koko ajan. Ajankohtaiset tiedot tapahtumasta saat seuraamalla NBF 2019 Kankaanpäässä! -tapahtumasivua Facebookissa.

Katso ohjelmakokonaisuus ja ilmoittaudu heti osoitteessa: http://www.pssv.fi/business_forum_2019

Lisätietoja:

Teppo Niinisalo, Hankepäällikkö, V2D – Digitaalinen Pohjois-Satakunta -hanke
+358 400 123 002
teppo.niinisalo@pssv.fi