1.1.2023 alkaen sosiaali- ja terveyspalveluista vastaa Satakunnan hyvinvointialue.

Verkkosivut täydentyvät lähiaikoina. Tällä hetkellä löydät palvelut vielä kuntayhtymän (PoSa) verkkosivuilta.

Asukkaiden palvelunumero on 0100 2244. Palvelunumero vastaa maanantaista 2.1.2022 klo 8 lähtien. Palvelunumero palvelee kaikkia satakunnassa asuvia arkisin klo 8-16 välillä. Numeroon voi soittaa, kun ei tiedä mihin olisi tilanteessa tai ongelmansa kanssa yhteydessä. Palvelunumerosta ei voi varata tai perua hoitoaikoja hyvinvointialueen palveluihin.

Terveyteen liittyvissä hätätilanteissa tulee ottaa yhteys hätänumeroon. Arkisin virka-aikaan kiireettömissä tapauksissa tulee ottaa yhteyttä omalle terveysasemalle tai päivystysapuun 116 117. Päivystysapu palvelee koko Satakunnan hyvinvointialuetta.

 

Perheiden kohtaamispaikka

Perheiden kohtaamispaikka on kaikille avoin tila, jossa lapset, nuoret ja vanhemmat voivat tavata toisiaan. Perheiden kohtaamispaikan toimintaa organisoivat yhteistyössä Kankaanpään kaupunki, Pohjois-Satakunnan Peruspalvelukuntayhtymä (PoSa) sekä alueen yhdistykset, järjestöt ja oppilaitokset.

Terveyskyla.fi -palvelu

Terveyskylä.fi on erikoissairaanhoidon asiantuntijoiden yhdessä potilaiden kanssa tuottama terveydenhuollon digitaalinen palvelu. Se tarjoaa tietoa ja tukea kansalaisille, hoitoa potilaille ja työkaluja ammattilaisille. Terveyskylän kansalaisille tarkoitetut avoimet palvelut ovat kaikkien kuntien käyttöönotettavissa potilasohjauksen työkaluiksi.

terveyskylä-palvelu