Järjestötalon avoimet ovet 17.5.

Järjestötalon avoimet ovet 17.5.

Tervetuloa tutustumaan Järjestötaloon ja sen toimintaan keskiviikkona 17.5. klo 17-19!

Osoite: Taipaleenkatu 5, entisen bussiasemarakennuksen toisella puolella

Tervetuloa tutustumaan Järjestötalo Kankaanpään tiloihin ja siinä toimintaa järjestäviin yhdistyksiin.

Köökissä on ohjelmallista toimintaa koko Avoimien Ovien ajan. Luvassa on mm. tietovisaa, infopaketti ja yhteislaulua. Tuvan puolella voi puolestaan tutustua eri yhdistysten edustajiin. He ovat paikalla koko tilaisuuden ajan ja antavat tuoreinta tietoa yhdistystensä toiminnasta.

Tilaisuus on kaikille avoin ja ilmainen ja se on suunnattu jokaiselle, joka on kiinnostunut Järjestötalon toiminnasta ja sen tarjoamista mahdollisuuksista. Talo tarjoaa kahvit ja mokkapalat ym. kastamiset sekä mukavat ohjelmanumerot.

Järjestäjätriona toimivat Porin ja Kankaanpään kohtaamispaikkatyöntekijät, jotka ovat hekin saatavilla koko tilaisuuden ajan. Järjestötalo Kankaanpään toiminnan on mahdollistanut Satakunnan yhteisökeskuksen ja Kankaanpään kaupungin kumppanuussopimus, jolla tavoitellaan osallisuuden, työllisyyden ja muun hyvinvoinnin edistämistä monialaisella yhteistyöllä. Järjestötalo Kankaanpää on toiminut vuodesta 2021 lähtien.

Järjestötalon tilat sopivat niin kokouksien järjestämiseen kuin kerhotoimintaan ja etäkoulutusten pitoon. Tiloja voi varata joko yhden huoneen tai molemmat, ja ne ovat käytettävissä yhdistysten kokoontumisia varten täysin ilmaiseksi. Molemmissa tiloissa on saatavilla videotykit ja erikseen kysyttynä äänentoisto.

 

Lisätietoja: Järjestötalo Kankaanpään kohtaamispaikkatyöntekijä Sanna Sjöholm, p. 044 241 3793

Järjestötalon avoimet ovet keskiviikkona 17.5.

Järjestötalon verkkosivut: www.yhteisokeskus.fi/jarjestotalokankaanpaa/
Järjestötalo Facebookissa