Kenelle annetaan vuoden Innovaatio-palkinto? Vastausaikaa jatkettu 23.4. saakka

Kenelle annetaan vuoden Innovaatio-palkinto? Vastausaikaa jatkettu 23.4. saakka

Kankaanpään kaupungin myöntämä Innovaatio-palkinto jaetaan nyt toista kertaa. Viime vuonna yrityssarjassa palkittiin Vatajankoski Oy ja yksityisten sarjassa palkittiin Petri Syrjätie.

Innovaatio-palkinto myönnetään hyvästä innovatiivisesta ideasta/toimintatavasta, jolla on viety eteenpäin alueemme hyvinvointia ja kehittymistä. Idean toimialaa ei ole rajattu. Kyse voi olla pienestä tai suuresta innovaatiosta, ideasta tai tavasta, jolla Kankaanpää on saanut tunnettavuutta. Innovaatio-palkinto jaetaan kahdessa sarjassa: Yksityiset ja Yritykset/yhteisöt.

Innovaatiotyöryhmä palkitsee voittajat. Yksityisten sarjassa palkintona 500 euroa. Yritykset ja yhteisöt sarjassa palkintona 500 euroa käytettäväksi henkilökunnan tai yhteisön toimijoiden virkistykseen.

Ehdotusten antamisaikaa on jatkettu! Anna perusteltu ehdotuksesi viimeistään 23.4. Kankaanpää-mobiilisovelluksen Vastaa kyselyyn -osion kautta. Sovellus on saatavissa iOS- ja Android-laitteisiin ja se löytyy sovelluskaupoista nimellä Kankaanpää.