4.-6. lk

Liikunta- ja koulukeskus

KE välillä 14-17

Kyyditys (mikäli tulijoita) Sivukoulut klo 14 ja Honkajoki 14.30 paluukyydit kouluille lähtee klo 17.

Kerhoon voi osallistua vain haluamaansa osaan, tai olla koko ajan. Ilmoittautuminen viikoittain Nimenhuudon kautta. Kerhossa on tarjolla pieni välipala. Osallistuminen on maksutonta.

Keskiviikon kipinä on uudenlainen konsepti 4.-6. -luokkalaisten harrastustoiveiden vastaamiseen. Keskiviikkoisin on liikuntakeskuksella mahdollisuus viettää aikaa kavereiden kanssa, tehdä läksyjä ja kokeilla toivelistan harrastuksia, mm. parkouria, kiipeilyä, pallopelejä, kamppailulajeja, kokkailua, elokuvaa, tiedettä ja uintia.

Harrastuslistaa täydennetään toiveiden ja mahdollisuuksien mukaan. Ohjaajina toimii vaihdellen eri lajien osaajat, yhdistykset, kaupungin liikunnanohjaajat, nuoret koulutetut ohjaajat ja erilaiset kasvatusalan osaajat. Keskittämällä pystymme tarjoamaan useammalle toiveharrastuksen, ja tarjoamaan kolmelle ikäluokalle yhteisen ajanviettopaikan koulun jälkeen

Kokonaisuudesta vastaa Harrasta Kankaanpään kouluissa -hankkeen koordinaattori Katri Anttinen, hanketta rahoittaa opetus-ja kulttuuriministeriö. Katriin voi olla yhteydessä Whatsappilla, puhelimitse, tekstiviestitse, Wilmalla ja sähköpostitse.

Katri.anttinen@kankaanpaa.fi

040-3580803