Elina Kivikoski on Vuoden 2020 Hörhiäinen!

Vuoden 2020 Hörhiäinen Elina Kivikoski

Perjantaina 18.9. julkistettiin Vuoden 2020 Hörhiäinen Hörhiäisyö-lähetyksen yhteydessä. Hyvinvoinnin edistämisen keulakuvana toimii seuraavan vuoden ajan Elina Kivikoski! 🐝

Elinan valinnan perusteluina oli mm. seuraavia kommentteja:

🔸 Monessa mukana, aktiivinen, avoin moniin suuntiin, iloinen ja myönteinen ihminen!

🔸 Jaksaa aina järjestää jotain uutta ohjelmaa ja tilaisuuksia. Kekseliäs, energinen ja muutenkin hyvä tyyppi.

🔸 Postellin erinomainen emäntä, aktiivinen yrittäjä ja tapahtumien järjestäjä. Positiivinen kankaanpääläinen!

Lämpimät onnittelut uudelle Hörhiäiselle! 🌹

Palkittu kahvilan emäntä

Elina Kivikoski tunnetaan erityisesti Kahvila-Konditoria Postellin yrittäjänä. Perinteikkäässä rakennuksessa sijaitsevaan kahvilaansa Elina on luonut kotoisa ilmapiirin, josta tullaan nauttimaan kauempaakin. Kahvilan erityinen herkku on Brita-kakku. Postellissa on myös hieno kokoelma suomalaista muotoiluhistoriaa valtavan Arabian kahvikuppikokoelman kautta.

Kahvila elää aktiivisesti kaupungin hengessä mukana. Pesäpalloleirien aikaan tarjolla on pesäpalloleivoksia ja Hörhiäisviikolla Hörhiäiskakkua. Myös Keskuskadulle päin olevan näyteikkunan sisältö vaihtuu teeman mukaan. Moni matkailija eksyykin ensimmäisenä houkuttelevaan ja idylliseen kahvilaympäristöön torin laidalla.

Vuodesta 2009 Postellia pyörittänyt yrittäjä palkittiin myös vuoden yrittäjänä 2019.

Monessa mukana

Hörhiäisen kuvataan saavan aikaan toimintaa ja tapahtumia. Elina Kivikoskella on tässä suhteessa monta rautaa tulessa. Hän on aktiivinen yrittäjäyhdistyksen jäsen, joka on useamman vuoden ajan vastannut mm. lauantaitorien järjestelyistä.

Lisäksi Kivikoski järjestää itsekin aktiivisesti erilaisia tapahtumia ja tempauksia. Esimerkkinä mainittakoon Postellin pyöräilyseikkailut, jotka ovat suosittuja koko perheen tapahtumia.  Hörhiäisviikkojen aikaan Postellin kulmilla on ollut myös live-keikkoja ym. menoa.

Hörhiäisen valinta

Tänä vuonna Vuoden Hörhiäistä sai ehdottaa perjantaihin 11.9. saakka ja valitsijaraati teki lopullisen valinnan ehdotusten pohjalta.

Valitsijaraatiin kuuluivat Kankaanpään Yrittäjien puheenjohtaja Heli Suppula, Kankaanpään Seudun päätoimittaja JP Mikola, kaupungin markkinointi-ja viestintäpäällikkö Johanna Luotolinna sekä LC Kankaanpään ja LC Kankaanpää/Kuninkaanlähteen Hörhiäistoimikunnan puheenjohtaja Risto Rajala.

Hörhiäisen julkistamisen suoritti kaupunginjohtaja Mika Hatanpää.

Vuoden Hörhiäinen palkittiin kunniakirjan ja kukkien kera ja lisäksi Kankaanpään Yrittäjät ja Leijonat lahjoittivat hänelle 200 euron lahjakortin Hörhiäisen itse valitsemaan paikalliseen liikkeeseen.

Hörhiäisperjantain tunnelmiin pääsee YouTube-tallenteen kautta linkistä: https://youtu.be/a-n0zgc0N1c

Lisää Hörhiäisviikosta: www.hörhiäisviikko.fi