Etsivien nuorisotyöntekijöiden toimet vakinaistettiin

Etsivien nuorisotyöntekijöiden toimet vakinaistettiin

Etsivät nuorisotyöntekijämme hurraavat aiheesta! Kaupunginhallitus päätti maanantain kokouksessaan vakinaistaa etsivien nuorisotyöntekijöiden toimet. Kankaanpään kaupungin nuorisotoimessa työskentelee kaksi etsivää nuorisotyöntekijää Mervi ja Noora. Etsivien alueeseen kuuluvat Kankaanpään lisäksi myös Jämijärvi, Honkajoki, Pomarkku, Siikainen, Karvia ja Merikarvia.

Etsivä nuorisotyö on äärimmäisen tärkeää erityisnuorisotyötä, jonka tavoitteena on tavoittaa alle 29-vuotiaita nuoria, jotka ovat koulutuksen tai työelämän ulkopuolella tai tarvitsevat tukea saavuttaakseen tarvitsemansa palvelut. Etsivät ovat nuorten käytettävissä erilaisissa elämään liittyvissä isoissa ja pienissä ongelmatilanteissa. Toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen ja on täysin luottamuksellista.

Nuori voi ottaa yhteyttä soittamalla, tekstiviestillä, sähköpostilla, Facebookin tai Instan kautta, Snapissa (ekankaanp5) tai tulemalla tapaamaan etsiviä ICT-Centeriin (Alpinkatu 2). Lisäksi kuka tahansa, jolla on huoli nuoren hyvinvoinnista, voi ottaa yhteyttä. Olipa nuori sitten oma lapsi, sukulaislapsi, naapuri tai ystävä.

Katso yhteystiedot ja lue lisää etsivän nuorisotyön sivuilta.