Haussa kaupungille mm. kaupunkisuunnittelupäällikkö, kaupungingeodeetti, asiakaspalvelusihteeri, erityisluokanopettaja ja laitoshuoltaja

Linnapuiston suihkulähde

Kankaanpään kaupungilla on tällä hetkellä useita avoimia työpaikkoja.

Haussa ovat nyt mm. kaupunkisuunnittelupäällikkö, varhaiskasvatuspäällikkö, kaupungingeodeetti, ravitsemistyöntekijä, laitoshuoltaja, suunnittelija teknisiin palveluihin, toimistosihteeri, asiakaspalvelusihteeri, erityisluokanopettaja ja valmistavan opetuksen opettaja.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme ja tee hakemus Kuntarekryn verkkosivuilta.

Kankaanpää – äly, taide ja hyvinvointi asuvat meillä.

Kankaanpää on noin 13 000 asukkaan vetovoimainen seutukaupunki Pohjois-Satakunnassa.

Meiltä löytyy palveluita, harrastusmahdollisuuksia, asumisen ja koulutuksen vaihtoehtoja, työpaikkoja ja kaikkea, mitä tarvitset mutkattomaan ja laadukkaaseen elämään. Ylpeydenaiheitamme ovat mm. Niinisalon varuskunta, Kankaanpään taidekoulu, Kuntoutuskeskus Kankaanpää, Kirkkokallion teollisuuspuisto, Pesämäen moottoriurheilukeskus sekä tietysti aktiiviset kankaanpääläiset, jotka tekevät paikkakunnastamme vireän ja tapahtumarikkaan. Kankaanpäässä on helppo lähteä mukaan yhteiseen tekemiseen!

Kankaanpään kaupungilla työskentelee noin 620 työntekijää. Kaupunki on yksi alueen suurimmista työnantajista ja haluamme tarjota kannustavan työympäristön, jossa jokaisella on oma tärkeä tehtävänsä kaupungin hyvinvoinnin edistämisessä. Meiltä löydät mukavat työkaverit ja monipuoliset mahdollisuudet. Henkilöstöetuihin kuuluu mm. vapaa pääsy uudistettuun uimahalliin.