Honkajoen Kuvataiteen perusopetus täyttää 30 vuotta – entisiä kuvislaisia kutsutaan mukaan juhlanäyttelyyn

Honkajoen Kuvataiteen perusopetus täyttää 30 vuotta – entisiä kuvislaisia kutsutaan mukaan juhlanäyttelyyn

Honkajoen Kuvataiteen perusopetus täyttää 30 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi kootaan entisten ja nykyisten kuvislaisten töistä näyttely Karviatalon aulagalleriaan 3.11.2023-15.1.2024.

Entisiä kuvislaisia kutsutaan mukaan!

Oletko kuvisaikojen jälkeen suuntautunut luovalle visuaaliselle alalle? Työskentelet taiteen parissa? Tai harrastat edelleen? Vai haluaisitko tauon jälkeen kokeille tehdä taas kuvisjuttuja? Mitä kuvis on tuonut Sinun elämääsi?

Ehkä haluat nostalgisesti käydä läpi kuvisaikana tehtyjä töitäsi, poimia joitain helmiä näyttelyyn – kenties rinnastaa ne aikuisiällä tehtyihin teoksiin. Voit muistella kuvisaikojasi myös tarinan, runon, valokuvan, videotervehdyksen tai vaikka animaation muodossa. Kaikenlaiset teosideat ja -kokonaisuudet ovat tervetulleita. Tila mahdollistaa töiden esittelyn seinäpinnoilla ja vitriineissä. Monimuotoisemmille töille voidaan miettiä yhdessä esitysratkaisuja.

Pisama-kuvataidekoulussa oli keväällä yhteisenä laajana teemana MAA. Syksyn 2023 teema on ILMA. Jos haluat toteuttaa uusia teoksia juuri tähän näyttelyyn, voi näitä teemoja käyttää vapaasti lähtökohtana töilleen.

Ilmoitathan kiinnostuksestasi osallistua Mirvalle, sekä alusten teosten määrää ja kokoa syyskuun loppuun mennessä.

Honkajoen kuvisope Mirva Valkama, mirva.valkama@gmail.com, 050 535 3659