Joulupostia ikäihmisille -kampanja kutsuu jälleen kankaanpääläiset lähettämään joulukortteja ikääntyneille

Joulupostia ikäihmisille -kampanja kutsuu jälleen kankaanpääläiset lähettämään joulukortteja ikääntyneille

Joulun rakastetuin korttikampanja alkaa nyt! Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot järjestää yhteistyökumppaneineen kymmenennen Joulupostia ikäihmisille -kampanjan 14.11.–5.12.2022. Joulukorttikeräykseen on ilmoittautunut ennätykselliset 133 paikkakuntaa.

Kankaanpäässä kerätään joulukortteja ikäihmisille nyt kolmatta kertaa. Kerätyt kortit toimitetaan kampanja-ajan jälkeen kaupungissa olevien Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymän asumispalveluyksiköiden ja kotihoidon asiakkaille ilahduttamaan heidän joulunodotustaan. Viime vuonna Kankaanpäässä saatiin jakoon yli 700 korttia.

– Tänä vuonna ikäihmisiä ilahduttamassa on mukana ennätysmäärä paikkakuntia. On hienoa, että koskettaminen kortilla herättää vastakaikua eri puolilla Suomea. Uskomme myös korttien tekijöiden osallistuvan innokkaasti kampanjaan, Siskot ja Simot ry:n toiminnanjohtaja Eero Väisänen sanoo.

Kampanjan yhteistyökumppaneita ovat Kuntaliitto, Kansalaisopistojen liitto ja Kansalaisareena.

Kampanjaan voi osallistua tekemällä joulukortin ja toimittamalla sen keräyspisteeseen 14.11.–5.12. Noudata seuraavaa ohjeistusta: Kirjoita korttiin hyvän joulun toivotukset. Merkitse saajan kohdalle ”Sinulle” ja lähettäjän kohdalle oma nimesi ja Siskot ja Simot. Pudota kortti sellaisenaan lähimpään keräyslaatikkoon. Ethän sulje korttia kirjekuoreen.

Kankaanpäässä keräyspisteinä toimivat pääkirjasto ja Honkajoen kirjasto. Kortteja voi jättää palautusluukkujen kautta ja aukioloaikoina myös sisälle kirjastoihin. Postin välityksellä kortteja voi lähettää osoitteeseen: Kankaanpään kaupunginkirjasto, PL 186, 38701 Kankaanpää. Kuoreen merkintä ”Joulupostia ikäihmisille”.

 

Lisätiedot:
Lisätietoja kampanjasta: www.siskotjasimot.fi/joulupostia
Kampanjaa voi seurata sosiaalisessa mediassa: #kosketakortilla #joulupostia 

Kankaanpään kaupunki, vs. markkinointi- ja viestintäpäällikkö Leena Kuusimäki p. 050 577 5200, leena.kuusimaki@kankaanpaa.fi

Siskot ja Simot ry, toiminnanjohtaja Eero Väisänen p. 050 545 3145, eero.vaisanen@siskotjasimot.fi,

Siskot ja Simot ry, kampanjakoordinaattori Sari Simonen p. 041 312 197, joulupostia@siskotjasimot.fi