Kankaanpää mukana Joulupostia ikäihmisille -kampanjassa 8.11.-7.12.

Kankaanpää mukana Joulupostia ikäihmisille -kampanjassa 8.11.-7.12.

Joulun iloisin korttikampanja alkaa nyt! Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot järjestää yhteistyökumppaneineen Joulupostia ikäihmisille -kampanjan 8.11.–7.12.2021 yli 90 paikkakunnalla.

Kankaanpäässä kerätään joulukortteja ikäihmisille nyt toista kertaa osana valtakunnallista kampanjaa. Kerätyt kortit toimitetaan kampanja-ajan jälkeen kaupungissa olevien PoSan asumispalveluyksiköiden sekä kotihoidon asiakkaille ilahduttamaan heidän joulunodotustaan.

– Lähettämällä joulukortin voi tuottaa yksinäiselle ikäihmiselle tunteen siitä, että häntä on ajateltu. Kortilla voi koskettaa ja tuottaa iloa lähimmäiselle, Siskot ja Simot ry:n toiminnanjohtaja Eero Väisänen sanoo.

Kampanjan yhteistyökumppaneita ovat Kuntaliitto, Kansalaisopistojen liitto, Kansalaisareena ja Suomen 4H-liitto. Kampanjan suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

Kampanjaan osallistuminen on helppoa ja hauskaa

Kampanjaan voi osallistua tekemällä joulukortin ja toimittamalla sen keräyspisteeseen 8.11.–7.12.2021.

Noudata seuraavaa ohjeistusta: Kirjoita korttiin hyvän joulun toivotukset. Merkitse saajan kohdalle ”Sinulle” ja lähettäjän kohdalle oma nimesi ja ”Siskot ja Simot”. Pudota kortti sellaisenaan keräyslaatikkoon. Älä sulje korttia kirjekuoreen.

Kankaanpäässä keräyspisteinä toimivat pääkirjasto ja Honkajoen kirjasto. Kortteja voi jättää palautusluukkujen kautta ja aukioloaikoina myös sisälle kirjastoihin. Lisäksi kortteja voi jättää kaupungintalon pääoven vieressä olevaan postilaatikkoon.

Postin välityksellä kortteja voi lähettää osoitteeseen: Kankaanpään kaupunginkirjasto, PL 186, 38701 Kankaanpää. Kuoreen merkintä ”Joulupostia ikäihmisille”.

Kankaanpään 4H-yhdistys järjestää joulukorttipajat Järjestötalolla (Taipaleenkatu 5) ke 24.11. ja ke 1.12. klo 15.30-17. Pajoihin pyydetään ilmoittautumaan ennakkoon. Lisätietoja 4H:n somekanavissa ja verkkosivuilla: kankaanpaa.4h.fi

 

Lisätiedot:

Lisätietoja kampanjasta: www.siskotjasimot.fi/joulupostia

Kampanjaa voi seurata sosiaalisessa mediassa: #kosketakortilla #joulupostia

Kankaanpään kaupunki, vs. markkinointi- ja viestintäpäällikkö Leena Kuusimäki
p. 050 577 5200, leena.kuusimaki@kankaanpaa.fi

Siskot ja Simot ry, toiminnanjohtaja Eero Väisänen p. 050 545 3145, eero.vaisanen@siskotjasimot.fi

Siskot ja Simot ry, kampanjakoordinaattori Nonna Lemola-Palm p. 044 244 3267, joulupostia@siskotjasimot.fi