Kankaanpää jälleen mukana Joulupostia ikäihmisille -kampanjassa

Kankaanpää jälleen mukana Joulupostia ikäihmisille -kampanjassa

Joulun odotetuin korttikampanja alkaa nyt! Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot järjestää yhteistyökumppaneineen järjestyksessään yhdennentoista Joulupostia ikäihmisille -kampanjan 13.11.–4.12.2023. Joulukorttikeräykseen on ilmoittautunut tähän mennessä mukaan jo 127 paikkakuntaa. Kampanjassa kerätään joulukortteja kotihoidon ja asumispalvelujen ikääntyneille asiakkaille.

Kankaanpäässä kerätään kortteja nyt neljättä kertaa. Kerätyt kortit toimitetaan kampanja-ajan jälkeen Satakunnan hyvinvointialueen Pohjois-Satakunnan asumispalveluyksiköiden ja kotihoidon asiakkaille ilahduttamaan heidän joulunodotustaan. Viime vuonna Kankaanpäässä saatiin jakoon peräti 720 korttia.

– Lähettämällä joulukortin voi tuottaa yksinäiselle ikäihmiselle tunteen siitä, että häntä on ajateltu. Pienestä kortista voi olla iloa pitkäksi aikaa, Siskot ja Simot ry:n toiminnanjohtaja Eero Väisänen sanoo.

Kampanjan yhteistyökumppaneita ovat Kuntaliitto, Kansalaisopistojen liitto ja Kansalaisareena. Kampanjan suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

Kampanjaan osallistuminen on helppoa ja hauskaa

Kampanjaan voi osallistua tekemällä joulukortin ja toimittamalla sen keräyspisteeseen 13.11.–4.12. Kirjoita korttiin hyvän joulun toivotukset. Merkitse saajan kohdalle ”Sinulle” ja lähettäjän kohdalle oma nimesi ja Siskot ja Simot. Pudota kortti sellaisenaan lähimpään keräyslaatikkoon. Ethän sulje korttia kirjekuoreen.

Kankaanpäässä keräyspisteinä toimivat pääkirjasto ja Honkajoen kirjasto. Kortteja voi jättää palautusluukkujen kautta ja aukioloaikoina myös sisälle kirjastoihin. Postin välityksellä kortteja voi lähettää osoitteeseen: Kankaanpään kaupunginkirjasto, PL 186, 38701 Kankaanpää. Kuoreen merkintä ”Joulupostia ikäihmisille”.

Lisätiedot:
Kampanjan verkkosivut: www.siskotjasimot.fi/joulupostia
Kampanjaa voi seurata sosiaalisessa mediassa: #kosketakortilla #joulupostia

Kankaanpään kaupunki, markkinointi- ja viestintäpäällikkö Leena Kuusimäki
p. 050 577 5200, leena.kuusimaki@kankaanpaa.fi

Siskot ja Simot ry, toiminnanjohtaja Eero Väisänen p. 050 545 3145,
eero.vaisanen@siskotjasimot.fi

Siskot ja Simot ry, kampanjakoordinaattori Mari Ruutinen p. 041 311 6903,
joulupostia@siskotjasimot.fi