Kankaanpään kaupungin uudet verkkosivut käyttöön – vastaa palautekyselyyn

uudet_verkkosivut etusivu

Kankaanpään kaupungin uudet verkkosivut otetaan käyttöön tiistaina 5. maaliskuuta. Laaja kokonaisuus koskettaa valtavaa joukkoa ihmisiä. Sivusto on suunniteltu ensisijaisesti käyttäjiä ajatellen.

Kankaanpään kaupungin julkinen ilme kokee merkittävän harppauksen, kun kaupungin uusi verkkosivusto aukeaa käyttäjille. Kaupunkiorganisaation verkkosivusto on valtava kokonaisuus, joka tavalla tai toisella koskettaa kaikkia kankaanpääläisiä. Uutta sivustoa ei ole tehty kaupunkiorganisaatiolle vaan nimenomaan sen käyttäjille.

– Uudet sivut ovat selkeät ja navigointi on tehty mahdollisimman helpoksi. Sivut myös joustavasti toimivat erilaisilla päätelaitteilla. Ilme on dynaaminen ja sivusto on visuaalisesti kivan näköinen, Kankaanpään kaupungin markkinointi- ja viestintäpäällikkö Johanna Luotolinna kertoo.

Uusi sivusto on useiden kumppaneiden yhteistyön tulos. Teknisestä toteutuksesta on vastannut Netorek Oy, osasta sisältöä sekä visuaalisesta ilmeestä Kumppania Oy ja kuvamateriaalia sivuille on tuottanut kankaanpääläinen Kuvaseura Pikseli.

– Erityiskiitos menee kaupungin organisaation aktiivisille verkkosivuvastaaville sekä muille asiantuntijoille, jotka ovat mukana sivuja kehittämässä ja sisältöä luomassa. Meillä on hyvää yhteistyötä ja tästä on hieno jatkaa eteenpäin, kehuu Luotolinna.

Ajassa elävä sivusto palvelee kuntalaisia entistä paremmin

Kuten kaupunkiorganisaatio itsessään, myös sen verkkosivut ovat sisällöllisesti valtava ja monimuotoinen kokonaisuus. Verkkosivujen uudistamisen myötä on pyritty selkeyttämään laaja-alaisen organisaation sisältöjä tuoden ne helpommin lähestyttäväksi.

– Uuden verkkopalvelun käyttöönotto on koko kaupunkiorganisaatiolle iso mahdollisuus aktivoitua entisestään tekemään avointa ja monipuolista viestintätyötä. Uusi sivusto vastaa paremmin sitä vireää Kankaanpäätä, jossa asumme ja työskentelemme, sanoo Luotolinna.

Yhteiskunta muuttuu ja uudistuu jatkuvasti. Se aiheuttaa painetta myös verkkosivujen ketterään ajassa elämiseen. Nykyään onkin tyypillistä, ettei verkkosivu sellaisenaan tule ikinä valmiiksi, vaan sitä on kehitettävä kaiken aikaa.

– Verkkosivut muuttuvat verkkomedioiksi, joiden sisältöä uusitaan ja tuotetaan päivittäin, Luotolinna kuvailee.

Tiistaina julkaistavien uusien nettisivujen kehittämisprojektin kyljessä kehittyvät myös täysin uudet sivustot, jotka entisestään sekä lisäävät Kankaanpään tunnettuutta että vaikuttavat positiivisesti Kankaanpään kaupunkiorganisaation henkilöstön työntekijäkokemukseen. Kankaanpään kaupungin intranet tulee tukemaan sisäistä viestintää ja Visit Kankaanpää -sivusto tulee palvelemaan niin matkailijoita kuin kuntalaisiakin.

Vastaa verkkosivujen palautekyselyyn.

Lisätiedot:

Johanna Luotolinna, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Kankaanpään kaupunki

044 577 2212, johanna.luotolinna@kankaanpaa.fi