Kankaanpään kaupunki valitsi vuoden 2018 työntekijän

Pentti_Saloniemi

Hyvin tehty työ ja positiivinen asenne ansaitsevat kiitoksen ja tunnustuksen. Kankaanpään kaupunki palkitsi perinteisesti henkilökuntajuhlassaan perjantaina 23.11. vuoden työntekijän.

Vuoden 2018 työntekijäksi valittiin teknisen keskuksen tilapalvelupäällikkö Pentti Saloniemi.

Pentin valinnan perusteluina kerrottiin muun muassa seuraavaa:

+ Pentti on erittäin ammattitaitoinen, nopea ja aikaansaava. Aina hän on hyväntuulinen ja asenteeltaan positiivinen. Luotettava, mukava ja kuitenkin jämäkkä.

+ Paras esimies joka on tullut urallani vastaan.

+ Hyvä ja ammattimainen ote työssä, tekee mitä lupaa.

+ Ahkera ja asiantunteva. Tulee toimeen kaikkien kanssa, ja häneltä saa aina nopeasti selkeän vastauksen kysymyksiin.

Vuoden työntekijä/työyhteisö -valinta on arvostettu huomionosoitus  

Vuoden työntekijä/työyhteisö valitaan Kankaanpään kaupungin organisaatiossa vuosittain. Valinta on huomionosoitus hyvin tehdystä työstä sekä ansiokkaasta toiminnasta omassa työyhteisössään. Kriteerien mukaan vuoden työntekijä/työyhteisö hallitsee työnsä hyvin, kehittää työtään, tekee tuloksia ja kehittää työpaikan ilmapiiriä sekä on asiakaskeskeinen.

Valintaa varten koko henkilöstö saa antaa ehdotuksensa määräaikaan mennessä. Yhteistyötoimikunta valitsee saapuneista ehdotuksista parhaimmiston ja lopullisen valinnan tekee kaupunginjohtaja kuultuaan yhteistyötoimikuntaa saapuneista ehdotuksista. Palkinto yksittäiselle työntekijälle tai työyhteisölle on 500 euron arvoinen kylpylälahjakortti.

Kaupungin henkilökuntajuhlassa jaettiin myös työmerkkipäivämuistamisia. Kaupungilla 40 vuotta tuli täyteen neljällä henkilöllä, 30 vuotta 15 henkilöllä ja 20 vuotta kymmenellä henkilöllä.

Lisätiedot:
Anna Vanhahonko, kaupunginsihteeri, Kankaanpään kaupunki

044 577 2213, anna.vanhahonko@kankaanpaa.fi