Kankaanpään kaupunki valitsi vuoden työntekijän 2019

Kankaanpään kaupunki valitsi vuoden työntekijän 2019

Hyvin tehty työ ja positiivinen asenne ansaitsevat kiitoksen ja tunnustuksen. Kankaanpään kaupunki palkitsi perinteisesti henkilökuntajuhlassaan perjantaina 15.11. vuoden työntekijän.

Vuoden 2019 työntekijäksi valittiin kirjanpitopäällikkö Tarja Särkijärvi.

Tarjan valinnan perusteluina kerrottiin mm. seuraavaa:

  • Henkilö, joka auliisti ohjaa, neuvoo ja opastaa
  • Ystävällinen, kärsivällinen ja jaksaa paineen allakin auttaa
  • Hiljaisen ”taustatyön” tekijä
  • Joustava, ystävällinen, auttamishaluinen, rauhallinen
  • Uskomattoman ammattitaitoinen ja kyvykäs
  • Tekee pyyteettömästi työtä, ammatti-ihminen, positiivinen

Vuoden työntekijä/työyhteisö -valinta on arvostettu huomionosoitus

Vuoden työntekijä/työyhteisö valitaan Kankaanpään kaupungin organisaatiossa vuosittain. Valinta on huomionosoitus hyvin tehdystä työstä sekä ansiokkaasta toiminnasta omassa työyhteisössään. Kriteerien mukaan vuoden työntekijä/työyhteisö hallitsee työnsä hyvin, kehittää työtään, tekee tuloksia ja kehittää työpaikan ilmapiiriä sekä on asiakaskeskeinen.

Valintaa varten koko henkilöstö saa antaa ehdotuksensa määräaikaan mennessä. Yhteistyötoimikunta valitsee saapuneista ehdotuksista parhaimmiston ja lopullisen valinnan tekee kaupunginjohtaja kuultuaan yhteistyötoimikuntaa saapuneista ehdotuksista. Palkinto yksittäiselle työntekijälle tai työyhteisölle on 500 euron arvoinen kylpylälahjakortti.

Kaupungin henkilökuntajuhlassa jaettiin myös työmerkkipäivämuistamisia. Kaupungilla 40 vuotta tuli täyteen 4 henkilöllä, 30 vuotta 10 henkilöllä ja 20 vuotta 3 henkilöllä