Kankaanpään kaupunkikonserni ostaa Vatajankosken Sähkön E-sarjan osakkeita

Kankaanpään kaupunkikonserni ostaa Vatajankosken Sähkön E-sarjan osakkeita

Kankaanpään kaupunginhallitus päätti 6.4. kokouksessaan, että kaupunkikonserni ostaa Vatajankosken Sähkö Oy:n E-sarjan osakkeita.

Päätös seuraa viime viikon maanantaina 30.3. annettua tiedonantoa, jonka mukaan ostoa harkitaan johtuen Leppäkosken Sähkö Oy:n tekemästä ostotarjouksesta Vatajankosken Sähkön E-sarjan osakkeenomistajille heidän omistamistaan osakkeista.

Kankaanpään kaupungin luottamushenkilöt ja virkamiesjohto ovat saaneet yhteydenottoja Vatajankosken Sähkön pienosakkailta Leppäkosken Sähkön puhelinkampanjoinnin takia.

– Ihmiset ovat olleet hieman hämillään ja kertoneet, että mikäli he osakkeistaan luopuisivat, niin mieluummin he myisivät ne kaupungille kuin kilpailevalle energiayhtiölle. Ymmärrän hämmennyksen hyvin, onhan Leppäkosken Sähkö ollut vuosikymmeniä yhteistyökumppanimme. Nyt heidän aggressiivinen toimintamallinsa rikkoo niin yhteistyön kuin asiallisen käytöksenkin rajat, kertoo kaupunginhallituksen puheenjohtaja Katri Kujanpää.

– Pienosakkaiden toiveen vuoksi ja paikallisen omistuksen turvaamiseksi asia vietiin kaupunginhallituksen käsittelyyn, sanoo kaupunginjohtaja Mika Hatanpää. – Kankaanpään kaupungille Vatajankosken Sähkön aito, paikallinen omistus on aina ollut tärkeää.

Ostajana toimii kaupunkikonserni

Osakkeiden osto alkaa välittömästi ja ostajana toimii kaupunkikonserni. Ostoja hallinnoi kaupunginjohtaja Mika Hatanpää ja yhteydenotot mahdolliseen myyntikiinnostukseen liittyen voi osoittaa suoraan hänelle sähköpostitse osoitteeseen mika.hatanpaa@kankaanpaa.fi tai hallintosihteerille osoitteeseen: anneli.hakola@kankaanpaa.fi

Lisätiedot:

Mika Hatanpää, kaupunginjohtaja, Kankaanpään kaupunki

044 577 2210, mika.hatanpaa@kankaanpaa.fi

Anneli Hakola, hallintosihteeri, Kankaanpään kaupunki

050 555 5930, anneli.hakola@kankaanpaa.fi