Kaupungille valittiin uusi markkinointi- ja viestintäpäällikkö

Kaupungille valittiin uusi markkinointi- ja viestintäpäällikkö

Kankaanpään kaupunginhallitus perusti markkinointi- ja viestintäpäällikön toimen keväällä 2017. Aiempi markkinointi- ja viestintäpäällikkö irtisanoutui kuluvana syksynä ja toimi laitettiin uudelleen hakuun.

Hakemuksia saapui määräaikaan mennessä 18 kappaletta. Haastatteluun kutsuttiin 9 henkilöä. Hakemusten ja hakijoiden haastattelujen perusteella markkinointi- ja viestintäpäällikön toimeen valittiin tradenomi, ylempi AMK Leena Kuusimäki 1.1.2023 alkaen.

Leena Kuusimäki on tullut Kankaanpään kaupungin palvelukseen kuntaliitoksen myötä Honkajoen kunnasta, ja hän on toiminut markkinointi- ja viestintäpäällikön sijaisena huhtikuusta 2021 lähtien.

Kuusimäki on työskennellyt aiemmin muun muassa mainostoimisto SEKissä projektisuunnittelijana ja Niinisalon varuskunnassa, silloisessa Tykistöprikaatissa tiedotussihteerinä.

”Olen asunut Kankaanpäässä pitkään ja tunnen hyvin kaupungin vahvuudet ja toiminnot. Lisäksi tämä tehtävä on tullut jo tutuksi sijaisuuden myötä. Otan innoissani toimen vastaan ja haluan olla mukana kehittämässä kaupunkiamme”, hän toteaa.

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö toimii hallinto- ja henkilöstötulosalueen markkinointi- ja viestintä -palvelukokonaisuuden esimiehenä. Palvelukokonaisuuden vastuualueita ovat markkinoinnin ja viestinnän kehittäminen, eri viestintäkanavista huolehtiminen, kaupungin strategiaa tukevan päivittäisviestinnän tuottaminen, markkinointisuunnittelu, brändin kehitys ja visuaalinen ilme, tapahtumien koordinointi ja viestintä, mediayhteistyö sekä koko organisaation viestinnän ja markkinoinnin tukena toiminen.

Lisätiedot

Mika Hatanpää, kaupunginjohtaja, Kankaanpään kaupunki, 044 577 2210, mika.hatanpaa@kankaanpaa.fi
Ari Virolainen, talousjohtaja, Kankaanpään kaupunki, 044 577 2241, ari.virolainen@kankaanpaa.fi

Kuva: Martti Tikka / Kuvaseura Pikseli