Kaupunki palkitsi vuoden 2022 työntekijöinä henkilöstösihteerit ja muisti koko henkilöstöä liikuntakeskuksessa järjestetyssä juhlassa

Kaupunki palkitsi vuoden 2022 työntekijöinä henkilöstösihteerit ja muisti koko henkilöstöä liikuntakeskuksessa järjestetyssä juhlassa

Kankaanpään kaupunki järjesti henkilökuntajuhlansa perinteiseen tapaan kahden poikkeuksellisen vuoden jälkeen perjantaina 21.10. Tilaisuus järjestettiin uudistetun liikuntakeskuksen tiloissa ja sen teemassa näkyi myös kaupungin 50-vuotisjuhla.

Kaupungin vuoden 2022 työntekijöiksi valittiin henkilöstösihteerit

Vuoden työntekijä/työyhteisö valitaan Kankaanpään kaupungin organisaatiossa vuosittain ja valintaa varten koko henkilöstö saa antaa ehdotuksensa määräaikaan mennessä. Yhteistyötoimikunta valitsee saapuneista ehdotuksista parhaimmiston ja lopullisen valinnan tekee kaupunginjohtaja.

Kaupunginjohtaja Mika Hatanpää nosti julkistamispuheenvuorossaan esille henkilöstösihteereiden osaamisen, ammattitaidon ja palvelualttiuden muun muassa palkanlaskennassa ilmenneissä haasteissa. Heidän tekemänsä työ hyödyttää läpi organisaation ja vaikuttavuus on laaja. Lisäksi työparin toiminta osoittaa kuntaliitoksen jälkeisen saumattoman henkilöstön yhteen sulautumisen.

Vuoden 2022 työntekijöiksi valittiin siis henkilöstösihteerit, joita työskentelee kaupungilla kaksi, Päivi Järvenpää ja Teija Söderlund. He kertoivat ottaneensa huomionosoituksen vastaan iloisina ja kiitollisina työnsä arvostamisesta.

Lisäksi kaupunginjohtaja Mika Hatanpää ja hallinto- ja henkilöstöjohtaja Anna Vanhahonko jakoivat tilaisuudessa työmerkkipäivämuistamiset. Kaupungilla 40 vuotta tuli täyteen 2 henkilöllä, 30 vuotta 9 henkilöllä ja 20 vuotta 9 henkilöllä.

 

Kuvassa vuoden työntekijätiimi henkilöstösihteerit Päivi Järvenpää ja Teija Söderlund, kuvaaja Martti Tikka.