Koe GEO-oppimisympäristö kesällä

Geo-oppimiskeskuksen välineitä ja taustalla seinämaalaus suomaisemasta

Tervetuloa koko perheen voimin tutustumaan Kankaanpään Honkajoelle GEO-oppimisympäristöön, joka vie sinut matkalle monimuotoiseen luontoon! Auki yleisölle kesän 2024 ajan ilman sisäänpääsymaksua.

Oppimiskeskuksessa voit esimerkiksi hypätä kalojen kutumatkalle virtuaalitodellisuuslaseilla, tarkastella veden liikkeitä lisätyn todellisuuden hiekkalaatikolla ja kurkistaa eläimistön kirjoon perinteisemmässä näyttelyssä. Paikalla on henkilökuntaa opastamassa laitteiden käyttöön ja vinkkaamassa lähialueen retkikohteista.

  • Avoinna tiistaisin ja torstaisin klo 10–15 aikavälillä 18.6.–1.8. (poikkeuksena torstai 27.6., jolloin keskus on kiinni)
  • Lisäksi auki lauantaina 27.7. Honkajoen markkinapäivänä klo 10–15.
    (Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin. Ajantasaiset aukioloajat löydät Kankaanpään tapahtumakalenterista.)

Osoite: Karviantie 12, 38950 Honkajoki
Parkkeeraus: kesäaukioloaikoina Honkajoen lukion piha-alueelle ja henkilökunnan sähkötolppapaikoille. Myös Monitoimitalo Honkalan pihalla on parkkitilaa.

Honkajoen lukion yhteydessä toimiva GEO-oppimisympäristö on luotu erityisesti ympäristökasvatuksen tarpeisiin oppilaitoksille ja koululaisryhmille. Tutustu tarkemmin GEO-oppimisympäristöön täällä.

GEO-oppimisympäristöä kehitetään osana SAMKin vetämää Pohjois-Satakunta vihreän siirtymän aalloilla -hanketta, jota rahoittaa EU:n oikeudenmukaisen siirtymän rahasto JTF ja Satakuntaliitto.

Tervetuloa!