Monipuolisia maaseudun kehittämisen palveluita kaupungintalon vieressä

rakennuksen julkisivu

Kankaanpään kaupungintalon vieressä sijaitseva matala rakennus on saanut uusia toimijoita. Tiloista löytyvät nyt Kankaanpään maaseututoimisto, Leader Pohjois-Satakunnan toimisto sekä Pro Agrian Länsi-Suomen Kankaanpään toimisto. Osoite on sama kuin kaupungintalon, Kuninkaanlähteenkatu 12.

Kankaanpään maaseututoimisto toimii pääpaikkana maaseutupalveluille Kankaanpään yhteistoiminta-alueella. Alue käsittää Kankaanpään ja Parkanon kaupungit sekä Honkajoen, Jämijärven, Kihniön ja Pomarkun kunnat. Kankaanpäässä maaseutupalveluiden väki on tavoitettavissa varmimmin arkisin klo 9 – 15.

Lue lisää: https://www.kankaanpaa.fi/tyo-ja-yrittaminen/maaseutupalvelut/

Leader Pohjois-Satakunta on maaseudun kehittämisyhdistys, joka tukee yritysten ja yhteisöjen kehittämistoimintaa erilaisten hankkeiden ja projektien keinoin. Toimialueeseen kuuluvat Honkajoki, Ikaalinen, Jämijärvi, Kankaanpää, Karvia, Kihniö, Merikarvia, Parkano, Pomarkku ja Siikainen. Leader Pohjois-Satakunnan toimisto on avoinna pääsääntöisesti ma-pe klo 8-16.

Lue lisää: http://www.aktiivinen.fi/leader_pohjois-satakunta

Pro Agria tarjoaa palveluita ja osaamista maatalouden ja yritystoiminnan kilpailukyvyn kehittämiseen. Pro Agria Länsi-Suomen Kankaanpään aluetoimisto palvelee sopimukseen mukaan.

Lue lisää: https://lansi-suomi.proagria.fi/