Musiikkiopiston hakuajat keväällä 2023

Musiikkiopiston Kapom-orkesteri esiintymässä

Keskitetty hakuaika musiikkiopistoon syksyllä 2023 opintonsa aloittaville opiskelijoille on 27.3.-30.4.2023. Soitinvalikoimassa ovat alttoviulu, harmonikka, huilu, klarinetti, kitara, lyömäsoittimet, urut, piano, sello, saksofoni, sähkökitara, trumpetti ja viulu sekä lisäksi yksinlaulu yli 14-vuotiaille. Yksinlauluoppilaaksi hakeville järjestetään koelaulu.

Soitinkarusellissa oppilaat kokeilevat 2-3 soitinta lukuvuoden aikana. Varsinainen oppilaspaikka tiettyyn soittimeen myönnetään musiikkiopiston resurssien puitteissa.

Soittimiin ja opettajiin voi tutustua Musiikkiopistolla (Opistonkatu 5) soitinpolulla keskiviikkona 29.3. klo 17.30-19 sekä avoimien ovien päivänä lauantaina 1.4. klo 12-16. Soitinesittelykonsertti on klo 14.

Toiminta-alueen opiskelijoiden kotikunnasta (Jämijärvi, Karvia, Lavia/Porin kaupunginosa, Merikarvia, Pomarkku, Siikainen) tarvitaan maksusitoumus ennen opintojen aloittamista. Musiikkiopisto pyytää kunnilta maksusitoumukset sen jälkeen, kun oppilas on hyväksytty musiikkiopistoon. Mikäli samasta soittimesta on useampi soittaja, opetusta voidaan antaa myös sopimuskunnissa.

Ilmoittautuminen sähköisesti osoitteessa: https://kankaanpaa.eepos.fi.

Lisätietoja saa toimistosihteeri Pirjo Lepistöltä puh. 044 772 9201 tai apulaisrehtori Eeva Kulhualta puh. 044 772 9200. Musiikkiopiston toimiston osoite on Opistonkatu 5.

Lisätietoa: https://kankaanpaanopisto.fi/musiikkiopisto

haku musiikkiopistoon mainos

 

Artikkelikuva: Martti Tikka / Kuvaseura Pikseli
Mainoskuva: Kankaanpään musiikkiopisto