Osallistu Petäjä-opiston asiakaskyselyyn ja vaikuta kurssitarjontaan!

kuvataidetyö

Kansalaisopistotoiminta käynnistyi Kankaanpäässä jo vuonna 1948 yhtenä ensimmäisistä maaseutuopistoista. Tänä päivänä kansalaisopistotoimintaa toteuttaa Petäjä-opisto, joka on seudullinen kansalaisopisto Honkajoen, Kankaanpään, Karvian, Kihniön, Parkanon ja Pomarkun kunnissa. Opisto on vapaan sivistystyön valtionavun piirissä oleva oppilaitos ja osa SASKY-koulutuskuntayhtymää.

Petäjä-opisto järjestää koulutusta, jonka tavoitteena on edistää opiskelijoiden omaehtoista kehittymistä ja opiskelutaitoja, valmentaa elinikäiseen oppimiseen ja kansainvälisyyteen sekä kehittää kansalaisvalmiuksia kestävän kehityksen periaatteet huomioiden. Koulutuksen painoalueita ovat taide- ja taitoaineet, terveyttä edistävät aineet, tietotekniikka ja yhteiskunnalliset aineet.

Vaikuta opiston toimintaan ja kurssitarjontaan

Petäjä-opisto haluaa nyt kysyä kuntalaisten näkemyksiä opiston toiminnasta voidakseen palvella paremmin. Vastaamalla voi myös vaikuttaa opiston kurssitarjontaan. Vastata voi vaikkei olisi opiston opiskelija.

Kyselyyn pääsee vastaamaan alla olevasta linkistä. Kyselyyn voi vastata tietokoneella, tabletilla tai kännykällä. Kyselyyn vastaaminen vie noin viisi minuuttia.