Petäjän muutto ja vuodenvaihteen aikataulu

kuvataidetyö

Petäjä-opisto muuttaa vuodenvaihteessa uusiin tiloihin Kankaanpäässä. Keskuskatu 41:n kiinteistössä kokoontuvat kansalaisopiston ryhmät sekä opiston toimisto siirtyvät entisen hammashoitolan kiinteistöön osoitteeseen Jämintie 2C.

Uudet tilat ovat yhdessä tasossa, nykyisiä toimivammat ja neliöt saadaan hyödynnettyä tehokkaammin. Avoimien ovien päivä on tulossa, kunhan muuttolaatikot on purettu ja toiminta käynnistettyä. Tila-asioiden edistämisestä lähteekin isot kiitokset Kankaanpään kaupungin sivistysjohtaja Heikki Kiviniemelle sekä tilapalvelupäällikkö Pentti Saloniemelle.

Kaupunki on remontoinut tiloja tarpeisiimme sopiviksi. Opetustilat tehtiin purkamalla potilashuoneiden väliseiniä. Muutto tapahtuu 4.-8.1. minkä ajan Kankaanpään toimistomme on suljettu, eikä henkilöstö ole normaaliin tapaan tavoitettavissa. Asiointi kannattaakin hoitaa sähköpostilla ja ilmoittautua kursseille netissä. Parkanon toimisto avaa ovensa 5.1. ja Kankaanpään toimisto 11.1.

Kevään kurssitiedot löytyvät netistä jo nyt. Tämän lisäksi vuodenvaihteessa ilmestyvät lehti-ilmoitukset kevään uusista kursseista. Ylä-Satakunnassa tiistaina 29.12. ja Kankaanpään Seudussa torstaina 31.12.

Lisäjännitystä vuodenvaihteeseen tuo epidemiatilanteen kehittyminen. Kaupungin tilat on suljettu harrastustoiminnalta näillä näkymin 10.1. saakka. Kansalaisopiston kevätkausi alkaa epidemiatilanteen salliessa ma 11.1. Tätä kirjoittaessa epidemiatilanne on rauhallinen, mutta sen kehittymistä seurataan tarkasti ja toimitaan sen vaatimalla tavalla.

Muualla kuin Keltaisella talolla toimivat kurssit jatkavat samoissa tiloissa, esim. kielikurssit Yhteislyseolla ja hyvinvointikurssit koulujen liikuntasaleissa.

Petäjä-opiston toisen Kankaanpään kiinteistön, Tannerinkatu 5:ssä sijaitsevan Rantalan kiinteistössä kokoontuvat ryhmät jatkavat siellä koko kevään. Kevätkauden päätyttyä on muutto edessä myös niillä. Rantalassa toimivat kurssit siirtyvät uusiin tiloihin syyskaudella 2021. Tällöin saadaan saman katon alle myös kuvataide- keramiikka- ja lasikurssit sekä uunitoiminta.

Lisätiedot

Olli Ruohomäki, apulaisrehtori, Petäjä-opisto
044 5800 522, olli.ruohomaki@sasky.fi