Pyöräilytapahtuma sulkee keskustan katuja 31.8-1.9.

Pyöräilytapahtuma sulkee keskustan katuja 31.8-1.9.

Kankaanpäässä järjestetään viikonloppuna 31.8.–1.9. Škoda Cycling Cup pyöräilyn syysetapit. Tapahtuman keskipiste on Kankaanpään tori ja sen ympäristö, kilpailutoimisto sijaitsee kahvila Postellissa.

Syysetapit on etappiajo, joka muodostuu prologi-etapista, korttelietapista ja maantie-etapista.

Lauantaina klo 10 starttaa keskustan alueella prologi-etappiajo. Kyseessä on noin 2,3 km:n reitillä tapahtuva kisa. Lähtö tapahtuu Keskuskadulta kahvila Postellin kohdalta, maali on torilla R-kioskin/entisen ravintola Siilin edustalla.

Iltapäivällä klo 14 alkaen ajetaan Korttelietapit. Ensimmäisenä vuorossa ovat lasten etapit; naisten ja miesten Elite-luokat starttaavat klo 16.30 ja klo 17. Korttelikilpailun lähtö ja maali ovat torilla R-kioskin/entisen ravintola Siilin edustalla. Lasten korttelietapille voi ilmoittautua puoli tuntia ennen lähtöä kilpailutoimistossa. Kaikille osallistujille on luvassa jäätelöt palkinnoksi!

Sunnuntaina klo 9.30 starttaa maantiekilpailu Keskuskadulta kahvila Postellin kohdalta. Kisa ajetaan Kankaanpään ja Jämijärven alueilla yleisiä teitä käyttäen.

Tapahtuman järjestää Porin Tarmo yhdessä Kankaanpään Yrittäjien kanssa. Katso tarkemmat kisatiedot:  https://www.pota.fi/kankaanpaa-syysetapit-2019/

Lasten pyöräily

Kids kriterium ja pienet lapset -korttelikilpailuun ilmoittaudutaan kilpailutoimistossa viimeistään puolta tuntia ennen lähtöä. Kids kriterium ja pienten lasten korttelissa on rento meininki! Ainoat pakolliset varusteet ovat kypärä ja pyörä(potku- tai polkupyörä). Kaikille lasten kortteliin osallistuville luvassa jäätelöt palkinnoksi!

Kilpailutoimisto: Kahvila Konditoria PostElli 2. krs. Kilpailutoimisto on avoinna lauantaina klo 8-18 ja sunnuntaina klo 8-15.

Katujen sulkeminen sekä ohjeet yleisölle

HUOM! Tapahtuman vuoksi suljetaan katuja kaupungin keskustan alueelta. Kauppatori ja Torikatu torialueen osuudelta ovat suljettuina koko tapahtuman ajan. Seuraavat kadut ovat tarvittavilta osin suljettuina la 31.8. klo 9-19 ja su 1.9. klo 9 alkaen maantiekilpailun lähdön ajaksi: Torikatu, Kauppatorikatu, Keskuskatu välillä Kauppatorikatu-Kuninkaanlähteenkatu, Kuninkaanlähteenkatu (välillä Keskuskatu- Paasikivenkadun kiertoliittymä), Kuninkaanlähteenkatu (välillä Keskuskatu-Kangasmoisionkatu), Paasikivenkatu välillä Kuninkaanlähteenkadun kiertoliittymä–Jämintie sekä Jämintie välillä Knuutilankatu/Torikatu ja Paasikivenkatu. Katso tarkemmat reitit kuvista.

Kilpailujen paras seurantapaikka on torilla.