Toimitilarekisteristä tietoa vapaista yritystiloista

Toimitilarekisteristä tietoa vapaista yritystiloista

Kankaanpään kaupungin verkkosivuilla on avattu toimitilarekisteri. Rekisteri tarjoaa mahdollisuuden myydä, vuokrata ja hakea vapaata teollisuus-, liikehuoneisto- ja varastotilaa sekä yritystoiminnan tontteja Kankaanpään alueella.

Kaupungin oma maksuton toimitilarekisteripalvelu on perustettu täydentämään paikkakunnalla toimivien kiinteistövälitysyritysten ja valtakunnallisten palveluportaalien tarjontaa. – Toimitilarekisterin tarve on noussut yrittäjäkentältä ja halusimme vastata tähän kysyntään, kertoo elinkeinojohtaja Marko Rajamäki. Palvelu ei kata asuinkiinteistöjä tai –huoneistoja.

Ilmoituksen jättäminen on vaivatonta

Ilmoituksen jättäminen tapahtuu sähköisesti verkkolomakkeen kautta. Ilmoituksen jättämiseksi tulee ensin rekisteröityä palvelun käyttäjäksi. Rekisteröitymisen jälkeen ja kirjauduttuaan palveluun käyttäjän on mahdollista syöttää kohteen tiedot toimitilarekisteriin.

– Ihan automaattista tietojen jättäminen ei kuitenkaan ole, sillä tarkastamme ilmoituksen tiedot ja pyydämme tarvittaessa tietojen täydennystä ilmoituksen jättäjältä, kertoo Rajamäki. – Näin pysymme samalla itsekin ajan tasalla rekisterissä olevista kohteista ja niihin liittyvistä tiedoista.

Ilmoitetun kohteen tiedot ovat voimassa eli näkyvät rekisterissä kerrallaan neljän kuukauden ajan. – Haluamme pitää rekisterin tiedot ajantasaisina, jotta palvelun käyttö pysyy mielekkäänä, sanoo elinkeinojohtaja. Tietojen päivityksestä on kuitenkin tehty mahdollisimman helppoa, sillä hieman ennen 4 kk määräajan täyttymistä ilmoituksen jättäjälle lähetetään sähköpostiviesti lähestyvästä määräajan umpeutumisesta. Ilmoitusta voi muokata tai poistaa milloin tahansa aiemminkin.

Palvelu löytyy osoitteesta: https://www.kankaanpaa.fi/toimitilarekisteri/

Lisätietoja

Marko Rajamäki, elinkeinojohtaja, Kankaanpään kaupunki

040 7177 578, marko.rajamäki@kankaanpaa.fi