Uusia liikuntapaikkoja käyttöön

Uusia liikuntapaikkoja käyttöön

Kaupungin liikuntapuolella riittää toimintaa. Syksyn liikuntaryhmät ovat pyörähtäneet käyntiin ja uimahallin remontti on valmistumassa marraskuun lopulla. Tätä ennen saadaan myös uusia liikuntapaikkoja käyttöön.

Rivieran maauimala

Suositulla Rivieran uimarannalla on nyt mahdollista uida kahdella 50 metrin uimaradalla. Rannalle hankittiin uudet laiturit ja uimahallin remontista ylimääräiseksi jäänet rataköydet palvelevat ratojen merkkeinä.

Uusiokäyttöidean isänä toimi Kankaanpään Uimareiden puheenjohtaja Mikko Siekkinen. – Uimaratoja tullaan hyödyntämään myös uimaseuran harjoituskäytössä, kertoo Siekkinen.

Hyvinvointilautakunnan puheenjohtaja Paula Kuusisto sekä kaupungin liikunta- ja hyvinvointikoordinaattori Ilari Köykkä ideoivat rannalle myös mm. avantomahdollisuutta, vuokrattavia sup-lautoja ja kanootteja sekä erilaisia liikuntatapahtumia.

Ulkokuntoilupaikka harjoituskenttien läheisyyteen

Kauan odotetut ulkokuntoiluvälineet on myös asennettu paikoilleen. Vapaassa käytössä olevat välineet löytyvät puistoalueelta, jota ympäröivät harjoituskentät sekä Kangasmetsän ja Pohjanlinnan koulut. Liikuntakeskuksen parkkipaikalta on alueelle lyhyt kävelymatka.

Kaupungin liikunnanohjaajat järjestävät ulkokuntoilupaikalla myös ohjattuja käyttöopastuksia. Näistä tiedotetaan liikuntapalveluiden verkkosivuilla sekä sosiaalisen median kanavissa. Ensimmäinen opastus on keskiviikkona 11.9. klo 16-18.

Lisätietoja

Ilari Kyökkä, hyvinvointi- ja liikuntakoordinaattori, Kankaanpään kaupunki

044 577 2773, ilari.koykka@kankaanpaa.fi