Yhdistystiedote 3 / 2021 – Järjestötalo Kankaanpää

yhteistyö kädet

Tässä yhdistystiedotteessa tärkeää tietoa tulevasta Järjestötalo Kankaanpää –toimintamallista, joka lähtee käyntiin kevään aikana. Seuraava yhdistysilta pidetään maanantaina 12.4. klo 18-20 Teams-yhteyden välityksellä. Illan ohjelmassa kuullaan lisää uudesta toimintamallista sekä keskustellaan tulevasta. Kaikki yhdistysten ja seurojen edustajat sekä muut asiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita tähän tilaisuuteen!

Uusi tila yhdistysten ja seurojen käyttöön

Järjestötalo Kankaanpää aloittaa kevään aikana toimintansa Kankaanpään linja-autoasemalla entisissä Kankaanpään Seudun Vammaisjärjestöt Ry:n eli KaSeVan käyttämissä tiloissa. Kaupunki ja Satakunnan yhteisökeskus solmivat sopimuksen, jonka mukaan kaupunki tarjoaa kyseiset tilat käyttöön maksutta yhdistystoimijoille. Tilojen ylläpidosta huolehtii Satakunnan yhteisökeskus yhdessä tiloja käyttävien yhdistysten kanssa. Järjestötalo Kankaanpää tulee palvelemaan kaikkia alueen yhdistyksiä ja seuroja. Tiloja on mahdollista vuokrata maksutta mm. kokouskäyttöön. Lisäksi yhteisökeskus tulee tarjoamaan mm. koulutuksia, lisäksi työpajoja ja yhteistyötapaamisia ja tarjoamme neuvontaa järjestötoimijoille.

Kankaanpään yhdistysohjelman toteuttaminen

Yhteistyösopimuksen myötä Satakunnan yhteisökeskus ottaa hoitaakseen myös joitain Kankaanpään yhdistysohjelmassa olevia toimia. Tämä maaliskuun yhdistystiedote tulee olemaan viimeinen, joka lähetetään kaupungin nimissä. Jatkossa tiedottamisen hoitaa Satakunnan Yhteisökeskus, joka kerää yhteen tiedotteen sisällön ja lähettää sen saman jakelulistan perusteella. Yhdistysiltoja järjestetään myös jatkossa ja niissä koollekutsujina toimivat kaupunki ja Satakunnan Yhteisökeskus yhdessä. Seuraava yhdistysilta järjestetään ma 12.4. klo 18-20, katso alta lisätietoja!

Yhdistysilta ma 12.4. klo 18-20

Seuraava yhdistysilta pidetään maanantaina 12.4. klo 18-20 Teams-yhteyden välityksellä. Illan ohjelmassa kuullaan lisää uudesta Järjestötalo Kankaanpää -toimintamallista sekä keskustellaan tulevasta. Lisäksi ohjelmassa on myös puheenvuoro kuntouttavan työtoiminnan mahdollisuuksista yhdistyksille. Kaikki yhdistysten ja seurojen edustajat sekä muut asiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita tähän tilaisuuteen!

Yhdistysiltaan ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon: suora linkki tilaisuuteen

Laajempi tiedote Järjestötalo Kankaanpäähän liittyen löytyy kaupungin verkkosivuilta osoitteesta: https://www.kankaanpaa.fi/jarjestotalo-kankaanpaa 

Lisätietoja Satakunnan yhteisökeskuksesta sekä yhteystiedot: https://www.yhteisokeskus.fi/ 

Yleistä

Kaupungin tapahtumakalenteri

Kaupungin tapahtumakalenteri löytyy osoitteesta: https://tapahtumat.kankaanpaa.fi/. Kankaanpään aluekalenteri on osa Satakunnan tapahtumatietokantaa, jonne kaikki voivat syöttää tapahtumansa aiheesta riippumatta. Tietokannan kautta tapahtumat menevät suoraan myös menoinfo.fi -palveluun, josta mm. Kankaanpään Seutu ottaa menovinkit lehteen. Kalenteriin voi syöttää myös harrastuksia. Tietojen syöttämiseksi tulee rekisteröidä käyttäjätunnus, jolla voi hallinnoida omia tapahtumiaan. Luo tunnus osoitteessa: https://www.satakuntaevents.fi/register. Huom! Kaupunki lisää kalenteriin aktiivisesti tapahtumia. Mikäli löydät kalenterista oman tapahtumasi, joka kaipaa mahdollisesti muokkausta, ota yhteys: viestinta@kankaanpaa.fi.

Yhdistyksen yhteystietojen päivittäminen

Kaupungin verkkosivuille on kerätty lista yhdistyksistä: Yhdistyslista. Lähetä tarvittaessa tietojen päivitykset vastaamalla tähän sähköpostiin tai sivujen palautelomakkeen kautta: Palaute  

Facebook-ryhmä

Yhdistystoimijoille on Facebookissa oma ryhmä ”Kankaanpään yhdistykset”. Ryhmän tarkoituksena on edesauttaa yhdistysten välistä viestintää ja yhteistyötä. Täällä yhdistykset voivat vaihtaa keskenään tietoa, kysellä apua toisiltaan ja hakea yhteistyökumppaneita esim. hankkeisiin tai tapahtuman järjestämiseen. Ryhmässä voi myös tiedottaa yhdistyksen toiminnasta ja tulevista tapahtumista. Ryhmä on julkinen ja löytyy Facebook-haulla tai suoraan tästä linkistä: Kankaanpään yhdistykset