Yhteinen lahjakorttipalvelu paikallisille yrittäjille liiketoiminnan tueksi

Yhteinen lahjakorttipalvelu paikallisille yrittäjille liiketoiminnan tueksi

Kankaanpääläiset yrittäjät pääsevät kokeilemaan lahjakorttipalvelun hyödyntämisestä omassa liiketoiminnassaan kuluvan vuoden aikana. Palvelun tarkoituksena on mahdollistaa ostot kankaanpääläiseen yritykseen myös muualta Suomesta helposti ja nopeasti.

Kuka tahansa voi hankkia palvelusta lahjakortin, joka saapuu saman päivän aikana sähköpostitse lahjansaajalle. Näin voi ilahduttaa Kankaanpäässä asuvaa ystävää vaikkapa siivouslahjakortilla ja samalla tukea paikallista yritystä.

– Tavoitteenamme on tarjota kankaanpääläisille yrittäjille mahdollisuus laajentaa asiakaspotentiaaliaan ja saada lisämyyntiä näinä hankalina korona-aikoina, sanoo elinkeinojohtaja Marko Rajamäki. – Kankaanpäässä on kokoonsa nähden mittava ja monipuolinen palvelutarjonta, jonka elinvoimaisuuden vahvistaminen on meidän kaikkien yhteinen tavoite.

Vuoden kokeilu suomalaisen palveluntarjoajan kanssa

 Lahjakorttikaupan pyörittämisen alustana toimii Suomessa YritysVihti ry:n toimesta kehitetty lahjakorttipuoti.fi –niminen palvelu. Yritys tekee sopimuksen suoraan palveluntuottajan kanssa. Kauppapaikan avausmaksu on 49 € (+ alv 24%) ja jokaisesta myynnistä menee 6%:n (sis. alv) komissio palveluntarjoajalle.

Lisätietoja kiinnostuneille kauppapaikan avaajille: lahjakorttipuoti.fi/kauppias

Yritys voi markkinoida lahjakortin ostamisen käyttömahdollisuutta laajasti omissa kanavissaan. – Mitä enemmän yrityksiä lähtee mukaan palveluun ja mitä enemmän palvelusta tiedotetaan, sen mukaisesti kiinnostuneet ostavat löytävät kankaanpääläisten yritysten loistavat palvelut ja tuotteet, sanoo yritysasiamies Mari Raukola. – Lahjakorttipuodissa on oma osio kankaanpääläisille yrityksille, mikä tuo lisää myyntitehoja yhteisnäkyvyyden muodossa.

– Kankaanpään kaupunki on tehnyt vuoden kokeilusopimuksen palveluntarjoajan kanssa ja vuoden jälkeen palvelun käyttökokemuksia arvioidaan. Sopimus sisältää palvelun yhteistä markkinointia. Mikään ei estä yritystä olemasta mukana niin pitkään kuin haluaa.

Palvelu soveltuu laajasti erilaisille toimialoille. Rekisteröityminen on helppoa ja Lahjakorttipuoti.fi on jo valmiiksi neuvotellut komissiot maksuliikenteessä. Tuotteitakin on myynnissä vain yksi ja ainoa – lahjakortti -, joten yrittäjän ei tarvitse kuvata tuotteitaan/palveluitaan sen laajemmin.

Lisätietoa infotilaisuudesta

Kaupunki ja palveluntuottaja järjestävät lyhyen infotilaisuuden Lahjakorttipuoti.fi –palvelusta tiistaina 26.1. klo 9.30 – 10.00.

Tervetuloa linjoille osoitteessa: kankaanpaa.whereby.com/elinkeino

Lisätiedot

Mari Raukola, yritysasiamies
040 5420 456, mari.raukola@kankaanpaa.fi

lahjakorttipuoti logo