Yhteishaku ammatilliseen ja lukiokoulutukseen on käynnissä 10.3. saakka

opiskelija puree kynää

Yhteishaku ammatilliseen ja lukiokoulutukseen on käynnissä 10.3. saakka! Tiesitkö, kuinka paljon Kankaanpäässä on opiskelumahdollisuuksia? Kannattaa tutustua!

Kankaanpään yhteislyseo

Kankaanpään yhteislyseoon voi hakea opiskelemaan yleislinjalle tai urheilulinjalle. Urheilulinja on tarkoitettu aktiivisesti paikallisella, kansallisella tai kansainvälisellä tasolla urheileville nuorille. Mukana on mm. yleisurheilijoita, uimareita ja pesäpalloilijoita sekä talvilajien harrastajia.

Valinnaisina aineina Kankaanpään yhteislyseossa voi opiskella mm. saksaa, espanjaa, ranskaa, venäjää, ilmaisutaitoa, ympäristökasvatusta ja tietotekniikkaa. Lisäksi löytyy yrittäjyyskasvatuspainotus, jossa on mahdollista suorittaa kahdeksan yrittäjyyteen liittyvää kurssia.

Yhteislyseossa jokainen opiskelija saa käyttöönsä kannettavan tietokoneen panttia vastaan.

Kankaanpään yhteislyseolla on myös yksikkö Honkajoella.

Lue lisää Kankaanpään yhteislyseoon opiskelumahdollisuuksista hakuoppaasta: http://www.kyll.fi/images/tiedostot/hakuopas2020.pdf

Sataedu Kankaanpää

Sataedun Kankaanpään yksikössä on mahdollista opiskella yhteensä 11 eri alan perustutkinto. Vaihtoehtoina ovat autoala, hius- ja kauneudenhoitoala, kone- ja tuotantotekniikka, liiketoiminta, logistiikka, puhtaus- ja kiinteistöala, rakennusala, ravintola- ja catering-ala, sosiaali- ja terveysala, sähkö- ja automaatioala sekä tekstiili- ja muotiala.

Tutustu Sataedun opiskelijaelämään osoitteessa: https://sataeduopiskelija.com/

Lisätietoa yhteishausta sivulla: https://opintopolku.fi/