Hörhiäinen valitaan tänäkin vuonna – tee oma ehdotuksesi sähköpostitse tai kirjastoissa

Vuoden 2020 Hörhiäinen Elina Kivikoski

Kankaanpään kesä on perinteisesti päättynyt elokuun loppupuolella järjestettyyn Hörhiäisviikkoon. Vuoden 2020 Hörhiäisviikko toteutettiin kaupungin YouTube-kanavalla lähetettynä ohjelmana. Tänä vuonna Hörhiäisviikon järjestämisessä pidetään vielä pääosin välivuosi, mutta perinteinen Hörhiäisen valinta järjestetään tälläkin kertaa.

Hörhiäinen on kankaanpääläisten oma nimitys aktiiviselle ja positiiviselle henkilölle, joka toiminnallaan saa aikaan paljon hyvinvointia ympärilleen. Hörhiäinen ilahduttaa ihmisiä ja vierailee edustusvuotensa aikana eri paikoissa ja tapahtumissa. Vuoden 2021 Hörhiäistä saa ehdottaa 27.8.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen horhiaisviikko@kankaanpaa.fi tai paperisella lomakkeella Kankaanpään tai Honkajoen kirjastossa. Muista perustella ehdotuksesi.

Lopullisen valinnan ehdotusten perusteella tekee valitsijaraati, johon kuuluvat edustajat kaupungilta, Kankaanpään Seudusta, Kankaanpään Yrittäjistä sekä Leijonista. Vuoden 2021 Hörhiäinen julkistetaan pe 3.9. järjestettävien Harrastemessujen jälkeen noin klo 19 Kankaanpääsalissa ja julkistus striimataan myös kaupungin YouTube-kanavalle. Tilaisuuden ohjelma tarkentuu myöhemmin.

Kuvassa vuoden 2020 Hörhiäinen Elina Kivikoski.