Kankaanpää mukana Joulupostia ikäihmisille -kampanjassa

Joulupostia ikäihmisille kampanja

HUOM! Koronatilanteesta johtuen korttien toimitus tulee tehdä postin välityksellä osoitteeseen: Kankaanpään kaupunginkirjasto, PL 186, 38700 Kankaanpää. Kuoreen merkintä ”Joulupostia ikäihmisille”. Kortteja voi myös tuoda kirjaston palautusluukkuun. Luukku on rakennuksen pesäpallokentän puoleisessa päädyssä.

Joulupostia ikäihmisille -kampanja kutsuu kaikki kankaanpääläiset tekemään joulukortteja ikääntyneille! Kaikkien aikojen iloisin joulukampanja alkaa nyt! Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot järjestää yhteistyökumppaneineen Joulupostia ikäihmisille -kampanjan 16.11.–11.12.2020 yhtä aikaa yli 90 paikkakunnalla.

Myös Kankaanpäässä kerätään joulukortteja ikäihmisille ensimmäistä kertaa osana valtakunnallista kampanjaa.

– Lähettämällä joulukortin voi tuottaa yksinäiselle ikäihmiselle tunteen siitä, että häntä on ajateltu. Kortilla voi koskettaa ja tuottaa iloa lähimmäiselle, Siskot ja Simot ry:n toiminnanjohtaja Eero Väisänen sanoo.

Kampanjan yhteistyökumppaneita ovat Kuntaliitto, Kansalaisopistojen liitto, Kansalaisareena ja Suomen 4H-liitto. Kampanjan suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

– Aktiivinen 4H-yhdistyksemme antoi vinkin tästä kampanjasta ja saimme käytännön järjestelyt nopeasti toteutettua yhteistyössä Kankaanpään kaupunginkirjaston sekä Pohjois-Satakunnan Peruspalvelukuntayhtymän (PoSa) kanssa, kertoo kaupungin markkinointi- ja viestintäpäällikkö Johanna Luotolinna. – Nyt toivomme kankaanpääläisten lähtevän innokkaasti joulukorttien tekemiseen mukaan!

Kampanjaan osallistuminen ohjeet ovat yksinkertaiset

Kampanjaan osallistuminen on helppoa ja hauskaa! Kampanjaan voi osallistua tekemällä joulukortin ja toimittamalla sen keräyspisteeseen 16.11.–11.12.2020 välisenä aikana.

Kankaanpäässä keräyspisteenä toimii Kankaanpään kaupunginkirjasto. Koronatilanteesta johtuen korttien toimitus tulee tehdä postin välityksellä osoitteeseen: Kankaanpään kaupunginkirjasto, PL 186, 38700 Kankaanpää. Kuoreen merkintä ”Joulupostia ikäihmisille”. Kortteja voi myös tuoda kirjaston palautusluukkuun. Luukku on rakennuksen pesäpallokentän puoleisessa päädyssä.

Joulukortin tekemiseen on seuraava ohjeistus: Kirjoita korttiin hyvän joulun toivotukset, merkitse saajan kohdalle ”Sinulle” ja lähettäjän kohdalle oma nimesi ja ”Siskot ja Simot” ja pudota kortti sellaisenaan keräyslaatikkoon. Älä sulje korttia kirjekuoreen.

Kerätyt kortit toimitetaan kampanja-ajan jälkeen kaupungissa olevien PoSan asumispalveluyksiköiden sekä kotihoidon asiakkaille ilahduttamaan heidän joulunodotustaan.

Lisätiedot

Lisätietoja kampanjasta: siskotjasimot.fi/joulupostia/. Kampanjaa voi seurata sosiaalisessa mediassa: #kosketakortilla #joulupostia

Johanna Luotolinna, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Kankaanpään kaupunki
044 577 2212, johanna.luotolinna@kankaanpaa.fi

toiminnanjohtaja Eero Väisänen, Siskot ja Simot ry
050 545 3145, eero.vaisanen@siskotjasimot.fi

kampanjakoordinaattori Sari Turpeinen, Siskot ja Simot ry
050 544 5266, sari.turpeinen@siskotjasimot.fi