Kankaanpään kaupunki toivottaa hyvää virtuaalista vappua!

Kankaanpään kaupunki toivottaa hyvää virtuaalista vappua!

Kankaanpään kaupunki toivottaa hyvää virtuaalista vappua! 
 
Alla olevaan kuvagalleriaan kerätty kaupungin varhaiskasvatuksen yksiköiden vappupuuhia sekä lasten tekemiä hienoja vappuaskarteluja. Lisäksi mukana on Kankaanpään kaupungin nuorisotila Ketun Golon vappusanahaaste.

Koronavirustilanne ja siitä johtuvat kokoontumisrajoitukset koskevat meitä kaikkia myös vappuna. Viranomaisten antamia sääntöjä ja ohjeita tulee noudattaa koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

Vappunakin tulee välttää lähikontakteja, joten pidä yhteyttä läheisiin ja ystäviin virtuaalisesti. Vappuna ei tule kokoontua fyysisesti juhlimaan porukalla. Vanhempia pyydetään myös valvomaan ja ohjeistamaan lapsia ja nuoria noudattamaan annettuja rajoituksia. 

Vinkit virtuaalivapun viettoon!

Viettämällä virtuaalivappua omassa kodissasi olet mukana suojelemassa omaa ja muiden terveyttä! Virtuaalivappua voi viettää etäyhteyksien avulla omien läheisten kanssa tai seuraamalla livekeikkoja ja -tapahtumia.

  • https://virtuaalivappu.fi/ on kampanjasivu, jonne kerätään yhteen verkon viihdyttävimmät vapputapahtumat. Sisäministeriö ja Suomen poliisi ovat koostaneet tämän valtakunnallisen palvelun, jonne on koottu erilaisia virtuaalisia vapputapahtumia livelähetyksinä ympäri Suomea.
  • Vinkkinä esim. JVG:n virtuaalikonsertti 3D -mallinnetulta Helsingin Senaatintorilta klo 19 alkaen. Mantan lakitus klo 17.45. Tänne suora linkki on: https://www.burst.fi/
  • Poikkeusolojen tekemisvinkkejä löytyy myös kaupungin sivuilta: https://www.kankaanpaa.fi/tekemisvinkit/