Kaupungin toimipaikat avautuvat

kukkaistutus kaupungintalon edessä

Kaupungin toimipaikat ovat avautuneet jälleen normaalitoimintaan kesälomien ja koronarajoitusten jälkeen. Toimistot ovat avoinna virka-aikaan pääsääntöisesti klo 9-15 välillä. Kaupungintalon neuvontapiste on vielä toistaiseksi suljettuna, mutta kaupungintalo on muutoin avoinna.

Kaupungin työntekijöitä koskeva etätyösuositus ei ole enää voimassa, mutta työntekijät voivat tehdä esimiehen suostumuksella etätöitä mikäli se koetaan tarkoituksenmukaiseksi tai mikäli henkilö on esimerkiksi ollut ulkomaan matkalla. Kannattaa siis varmistaa etukäteen puhelimitse tai sähköpostitse, mikäli haluaa tavata juuri tiettyä viranhaltijaa. Kaupungin yhteystiedot löydät verkkosivulta: https://www.kankaanpaa.fi/yhteystiedot/

Kaupungin vaihteesta saat myös helposti yhteyden haluamaasi henkilöön: 02 57 700

Liikuntakeskus ja uimahalli ovat olleet avoinna jo alkuviikosta lähtien. Elokuussa liikuntakeskus on avoinna ma-pe klo 9-21. Uimahalli on avoinna ma, ti ja to 7-21, ke 7-20 ja pe 10–20.

Huom! Liikuntakeskus ja uimahalli eivät ole avoinna elokuussa viikonloppuisin. Ke 26.8. koko liikuntakeskus on suljettuna henkilökunnan turvallisuuskoulutuksen takia.

Kaupunginkirjasto ja kaupunginmuseo jatkavat kesäaukiolojaan vielä elokuun loppuun saakka. Kirjasto on avoinna ma-to 12–18, pe klo 10–15, lehtisali avautuu arkisin klo 9. Kirjasto on elokuussa lauantaisin suljettu. Kaupunginmuseo on elokuun ajan vielä päivittäin auki klo 11–18.

Nuorisotila Ketun Golo avautuu 18.8. alkaen.