Kaupunki palkitsee Ristomatti Hakolan metsäpalstalla ja nimikkoliikuntapuistolla

Kaupunki palkitsee Ristomatti Hakolan metsäpalstalla ja nimikkoliikuntapuistolla

Kuvassa Ristomatti Hakola (toinen vasemmalta) liikuntakeskuksen 2. vaiheen harjannostajaisissa. Kuvassa myös vasemmalta hyvinvointi- ja liikuntakoordinaattori Ilari Köykkä, liikuntakeskuksen rakennushankkeen toimikunnan puheenjohtaja Keijo Kerola, kaupunginjohtaja Mika Hatanpää sekä kansanedustaja Heidi Viljanen.

Kankaanpään kaupunki lahjoittaa Ristomatti Hakolalle metsäpalstan ja nimeää uudelle vesitornille valmistuvan liikuntapuiston hänen mukaan.

Kaupunki haluaa näin palkita Ristomatti Hakolan menestyksekkäästä urheilu-urasta, jonka kruununa hän nappasi Oberstdorfin MM-kilpailuissa 2021 vapaan hiihtotavan parisprintissä hienosti hopeaa yhdessä Joni Mäen kanssa.

Tämän lisäksi Hakolalla on lukuisia maastohiihdon SM-mitaleita ja lukuisia hiihdon maailmancupin pistesijoituksia. Saavutuksiin kuuluu myös mm. useita mitaleja Puolustusvoimien SM-kisoista (Rynnäkkökivääriampumahiihto, hiihto, sotilas 5-ottelu), kansainvälisiä edustuksia juniori-ikäluokissa ampumahiihdossa sekä useita SM-mitaleja juniorisarjoissa niin maasto- kuin ampumahiihdossakin. Lisäksi Ristomatilla on SM-tason menestystä suunnistuksessa ja pesäpallossa (mm. Itä-länsi).

Kankaanpään kaupunginhallituksen tekemän päätöksen perusteluissa todetaan, että Hakola on valovoimainen urheilija, joka on maailmalla ollessaan tuonut hienosti esille synnyinkaupunkiaan Kankaanpäätä. Onnea Ristomatille!