Kulttuurikevään tarjonnasta löytyy valinnanvaraa

Kulttuurikevät_logo

Viilenneestä ilmasta huolimatta Kulttuurikevät jatkuu vauhdikkaana! Nyt jos koskaan kannattaa ottaa ilo irti kaupungin monipuolisesta kulttuuritarjonnasta, sillä tulossa on useita hienoja konsertteja, näyttelyitä ja tapahtumia. Merkkaa näistä kalenteriin suosikkisi!

Konsertit

su 5.5. klo 16 Hyväntekeväisyyskahvikonsertti Juhlatalo Artellissa. Zonta-kerhon järjestämä konsertti, jonka tuotolla tuetaan paikallisia nuoria naisia matkalla kohti tavoitteita. Liput: 25€. Esiintyjinä Kankaanpään musiikkiopiston ryhmät: Amyrit, Kankaanpään Uusikapelli sekä Lieriäiset. Solistina pelimanni, viulutaiteilija Arto Järvelä.

ti 7.5. klo 18.30 Valssit soi Yhteislyseon Liisalassa, musiikkiopiston vapaan säestyksen oppilaiden kevätkonsertti

ke 8.5. klo 18.30 Musiikkipainotteisen 4. luokan konsertti ”4C:n uutiset” Kankaanpääsalissa

to 9.5. klo 18, 19 ja 20 Musiikkiopiston laulajien näyttökonsertit Rytmiksellä (ent. Finlayson, Kuusikonkatu 1)

su 12.5. klo 17 Pepe Willberg & Band Äitienpäiväkonsertissa Kankaanpääsalissa, järjestäjä Kankaanpään kaupungin kulttuuripalvelut, liput 29€ Ticketmasterista: https://www.ticketmaster.fi/event/255117

ke 15.5. klo 18 Kankaanpään musiikkiopiston kevätkauden päättökonsertti Kankaanpääsalissa

pe 17.5. klo 18 “A tribute to ABBA”, Kankaanpään musiikkiopiston opettajat ja oppilaat soittavat kaikki ABBAn parhaat, liput 15€

Musiikkiopiston kaikki konsertit: https://www.kankaanpaa.fi/musiikkiopisto/

Näyttelyt

8.5.–1.6. Kankaanpään galleriassa Lea Bision ”Palasista koostuva” ja Saara Nurmen ”Hetki tunteiden välissä” -näyttelyt. Avajaiset ovat ti 7.5. klo 18–20. Kankaanpään galleria on avoinna ke 12–18, to-pe 12–16 ja la 11–14.

9.-21.5. KETO-näyteikkunanäyttely Kuva-Centerin ja entisen Tiimarin näyteikkunoilla. Esillä on Keskustan koulun oppilaiden luonnoksia Kankaanpään taideyhdistyksen ja Heini Riitahuhdan yhteisölliseen Mehiläispesä-muuntamoprojektiin.

9.5 – 24.5. Taidekoulun galleriassa kevätnäyttelynä ensimmäisen vuosikurssin opiskelijoiden näyttely. Taidekoulun galleria on avoinna arkisin klo 9-16.

Muita tapahtumia

Ensi viikonloppuna 4.-5.5. Petäjä-opiston kevättapahtumassa erilaisia näytöksiä, esityksiä ja työpajoja. Lisäksi kevätnäyttelyt, kierrätystori ym. Katso tapahtumajulisteesta tarkemmat aikataulut.

Viikolla 20 vietetään taideviikkoa ja avautumassa on myös kaupunginmuseon uusi näyttely ”Kaupoilla Kankaanpäässä – Kyläkaupat ja Keskusta -85”, lisätietoja tulossa pian!

#kulttuurikevät #taideviikko #älytaidehyvinvointi #kankaanpää