LiikU talvella -kampanja starttaa 10.1.2024

LiikU talvella -kampanja starttaa 10.1.2024

Kankaanpää on mukana Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n LiikU talvella -kampanjassa,  jossa kerätään kirjauksia eri ulkoliikuntalajeista ajalla 10.1.31.3.2024.

Kampanjan tavoitteena on haastaa ja motivoida liikkumaan eli voit osallistua kampanjaan omien kilometritavoitteiden mukaan. Liikuntamuotoina ovat hiihto, kävely, sauvakävely, juoksu, lumikenkäily, maastopyöräily, potkukelkkailu, pyöräily, luistelu ja retkiluistelu, eli huonokaan talvi ei siis estä liikkumista! Myös soveltava liikunta on huomioitu kampanjassa, joten se soveltuu kaikille ikään tai tasoon katsomatta.

Kuntakisassa olemme isot kunnat -sarjassa, joten muista kirjatessasi laittaa kunnaksi Kankaanpään kaupunki. Kaikkien kuntalaisten kilometrit lasketaan yhteen, pyritään siis yhdessä saamaan mahdollisimman paljon kilometrejä kasaan! Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan kampanjan päätyttyä palkintoja, voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Kirjaukset tehdään pääsääntöisesti Liikkuen läpi vuoden –sovelluksen kautta. Tarvittaessa paperiversion saa liikuntakeskuksen infosta.

Lisätietoa löydät LiikUn kampanjasivulta.