Poletit Honkalan kuntosalille Honkajoen kirjastosta sekä liikuntakeskuksesta

Monitoimitalo Honkalan kuntosali

Honkajoen ja Kankaanpään kuntaliitos tuo kuntalaisten käyttöön harrastustilat myös entisten kuntarajojen yli. Honkajoen Honkala ja Kankaanpään liikuntakeskus palvelevat kuntalaisia monen harrastuksen saralla.

Honkalan tiloista löytyy kuntosali ja monipuolinen areena, joka mahdollistaa niin erilaiset pallopelit, yleisurheilun, tanssin ja monen muun harrastuksen. Areenalla on myös esiintymislava, katsomo ja pesäpallon lyöntiharjoittelun mahdollistava pressu.

– Honkalassa on monipuoliset mahdollisuudet harrastaa liikuntaa. Kuntosaliin olemme saaneet useita laitteita lahjoituksena, mikä monipuolistaa laitevalikoimaa. Tiloissamme toimii myös nuorisotila, vapaa-ajanohjaaja Minna Kurki kertoo.

Honkalan tiloja käyttävät myös yhdistykset. Niistä aktiivisimpana HSU, eli Honkajoen Seudun Urheilijat ry. Honkalan läheisiltä ulkoalueilta löytyy myös frisbeegolf –rata, tenniskenttä, jääkiekkokaukalo, yleisurheilukenttä sekä pururata ja talvella älylatu.

Honkalan poletit Honkajoen kirjastosta tai liikuntakeskuksesta

Kuntaliitoksen yhteydessä monitoimitalo Honkalan polettijärjestelmä on uusittu.

Vanhan poletin voi käydä vaihtamassa uuteen Honkajoen kirjastossa. Samalla poletilla/kulkukortilla pääsee myös Kankaanpään liikuntakeskuksen kuntosalille. Poletin hinta on 5 €.

Uusia poletteja/kulkukortteja voi ostaa Honkajoen kirjastosta ja Kankaanpään liikuntakeskuksesta.

Honkajoen kirjaston aukioloajat: ma klo 13-19, ti klo 13-16, ke suljettu, to klo 13-19, pe klo 10-16, aattoina klo 10-15