Tapahtumarikas Hörhiäisviikko päättää jälleen Kankaanpään kesän

Hörhiäisviikko 22.-27.8.2023

Perinteinen Hörhiäisviikko elokuun loppupuolella 22.–27.8.2023 tarjoaa monipuolisesti musiikkia, taidetta, historiaa, liikuntaa, hyvinvointia, herkuttelua ja mukavaa markkinahenkeä! Tapahtumaviikko huipentuu tuttuun tapaan Hörhiäisviikonloppuun. Viikolle ohjelmaa järjestävät kaupunki ja yhdistykset sekä muut yhteistyötahot.

Liikunnallisesti liikkeelle

Tapahtumaviikko käynnistyy tiistaina 22.8. vauhdikkaasti, kun kaupungin liikuntapalvelut järjestää koko perheen hyväntuulisen tapahtuman liikuntakeskuksen laavulla. Kankaanpään Suunnistajien perinteinen Hörhiäis-kuntosuunnistus järjestetään jälleen koulukeskuksen lähimaastossa. Luvassa on suunnistusrata myös perheen pienimmille. Tiistain ohjelmassa on lisäksi kaupunginmuseon järjestämä Kuuntelukävely kuvataiteilija Kirsi Jaakkolan johdolla museon ympäristössä.

Useita musiikkiesityksiä ja muuta mukavaa  

Viikon ohjelmaan sisältyvät myös musiikkiopiston konsertit, VIIVA-kirjan kohteita livenä -bussikierros, museon Wanhat valokuvat, Laavuilta Niinisalossa, kuntakuvataiteilijan työpajojen tuotosten esittely Kankaanpääsalissa, Isojoen ja Karvian yhdistetyn puhallinorkesterin takapihakonsertti kirjaston takana, Pidä huolta -musiikkiesitys siunauskappelilla, valtuuston ja lehdistön välinen pesäpallo-ottelu stadionilla, lastenvaatteiden ja -tavaroiden kierrätyspiste Hörhiäisteltassa, Teemu Roivaisen kirkkokonsertti sekä viikon päätteeksi Venesjärven rantalavalla Säilättärien sirkusta ja musiikkiteatteria yhdistelevä esitys sekä Hörhiäistanssit artisteinaan tuoreet tangokuninkaalliset.

Lähiruokatapahtuma palaa viikonlopun ohjelmaan

Hörhiäisviikonloppu tuo Kankaanpään torille markkinatunnelmaa perjantai-illasta 25.8. lauantai-iltaan 26.8. saakka. LC Kankaanpään ja LC Kankaanpää/Kuninkaanlähteen Hörhiäisteltta ja torin markkinamyyjät palvelevat molempina päivinä iltapäivästä yömyöhään. Perjantaina torin lavalla on luvassa livekeikkoja ja tietysti perinteinen vuoden Hörhiäisen julkistus. Lavalle nousevat musiikkiopiston bändi, bilebändi Remix sekä paikallinen rock-yhtye V1.

Lauantain ohjelmaan palaa suosittu Herkutellaan-lähiruokatapahtuma, joka järjestetään päivällä Hörhiäisteltassa. Tapahtuman aikana kuullaan Eveliina ja Eerik Elorannan musiikkiesityksiä. Herkuttelun jälkeen kannattaa siirtyä torin lavan ääreen nauttimaan laulusta, jota esittää Sara Männistö säestäjänään Amyrit. Lapsille on jälleen ohjelmaa Lastenlauantain merkeissä Kankaanpääsalissa. Illan ohjelmassa on karaokekilpailu Hörhiäisteltassa sekä rock-yhtyeet CN- ja Bold Roosters torin lavalla.

 

Lisätiedot ja tarkemmat ohjelmatiedot:

Hörhiäisviikon tapahtumasivu: https://horhiaisviikko.kankaanpaa.fi/

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö Leena Kuusimäki, Kankaanpään kaupunki,
puh. 050 577 5200, leena.kuusimaki@kankaanpaa.fi