Tutustu Kankaanpään mahtaviin talviliikuntamahdollisuuksiin

Tutustu Kankaanpään mahtaviin talviliikuntamahdollisuuksiin

Tiesitkö, että Kankaanpäässä on yhteensä 29 hiihtolatua? Eikä ihan mitä tahansa latuja – perinteisten latujen lisäksi Kankaanpäästä löytyy hiihtäjän kulkemisen mukaan valaistu älylatu sekä koiralatu, jossa perheen karvaturrit pääsevät vauhdittamaan hiihtäjiä. Hiihtoreissujen suunnitteleminen on helppoa, kun latujen kunnon voi tarkistaa helposti reaaliaikaisesta latuseurannasta.

Kankaanpäässä on myös 12 luistelukenttää, joissa vierähtää luistelun saloihin uppoutuessa helposti tunti jos toinenkin. Kenttiä pidetään hyvässä kunnossa: niitä käydään auraamassa, harjaamassa ja jäädyttämässä tarpeen mukaan joka päivä myös viikonloppuisin. Luistelukenttien kuntoa ei tarvitse suinkaan arvuutella, vaan jäätilanteen voi tarkistaa helposti reaaliaikaisesti päivittyvästä seurantapalvelusta.

Kaupungistamme löytyy neljä pulkkamäkeä: Monttu, Ryssänmonttu, Honkalan mäki ja uusimpana tulokkaana Risen liikuntapuiston pulkkamäki. Pulkkamäet ovat aina avoinna innokkaille laskijoille. Pulkkamäkiä ei ole erikseen valaistu, mutta jokaisen mäen lähellä on muita valaistuja liikuntakenttiä, joista yltää valonkajetta myös pulkkamäkeen.

Talviuinti on kasvattanut suosiotaan viime aikoina, ja moni on jäänyt suorastaan koukkuun kylmään veteen kastautumiseen. Kankaanpäässä kaikille avoimet saunalliset talviuinti- ja avantopaikat löytyvät Venesjärveltä Kootan saunalta ja Majajärveltä Hakoniemen leirikeskuksesta. Rivieran talviuintipaikka sijaitsee aivan Kankaanpään keskustassa. Rivieralla pääsee todellisen talviuinnin makuun, sillä uimarannalla ei ole saunaa. Uintipaikka on tarkoitettu Talviuinti Kankaanpää ry:n jäsenille ja sitä voi käyttää, kun liittyy uintiseuran jäseneksi.  

 Lue lisää talven liikuntamahdollisuuksista Visit-sivuiltamme: https://www.visitkankaanpaa.fi/