Uudistettu liikuntakeskus avataan 8.8. – avajaistapahtumat jatkuvat Hörhiäisviikolla

Uudistettu liikuntakeskus avataan 8.8. – avajaistapahtumat jatkuvat Hörhiäisviikolla

Kankaanpään liikuntakeskuksen laaja-alainen peruskorjaushanke on valmistumassa viimeisenkin vaiheen, eli palloiluhallin puolen osalta. Virallisia avajaisia vietetään maanantaina 8.8.2022 ja lisäksi luvassa on teemalliset avajaispäivät 23.–26.8.2022 osana Hörhiäisviikon ohjelmaa.

Maanantain 8.8. ohjelma alkaa kutsuvierastilaisuudella klo 13. Valtiovallan tervehdyksen tilaisuuteen tuo eduskunnan puhemies Matti Vanhanen ja Kankaanpään kaupungin tervehdykset kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Jari Koskela ja kaupunginjohtaja Mika Hatanpää. Musiikkiesityksistä vastaa Kankaanpään musiikkiopisto ja liikuntaesityksestä Kankaanpään Voimistelijat.

”Yleisölle ovet aukeavat klo 16, jolloin aulassa tarjoillaan kakkukahvit ja halukkailla on mahdollisuus tutustua uudistettuihin tiloihin. Myös uimahalli ja kuntosali ovat käytettävissä”, kertoo Kankaanpään kaupungin liikunta- ja hyvinvointikoordinaattori Ilari Köykkä.

Avajaisten vietto jatkuu Hörhiäisviikolla 23.–26.8. Tiistaina on seniorien, keskiviikkona nuorten, torstaina nuorten aikuisten ja perjantaina lapsiperheiden teemapäivä. Päivien ohjelma on suunniteltu kullekin kohderyhmälle sopivaksi.

”Senioripäivän vetonaulana on ”maalaislääkäri” Tapani Kiminkinen, nuoria viihdyttää tubettaja Jaakko Parkkali, nuorille aikuisille on luvassa muun muassa Susanna Kunvikin ravintoluento ja lapsia saapuu ilahduttamaan SuperSam”, Köykkä luettelee.

Monivaiheisen peruskorjauksen läpikäynyt Kankaanpään liikuntakeskus on Kankaanpään ja koko Pohjois-Satakunnan liikunnan ja hyvinvoinnin keskus. Se palvelee vuodessa noin 200 000 kävijää, mikä tarkoittaa lähes 600 kävijää päivässä. Koko liikuntakeskuksen alueen palveluita mukaan lukien pesäpallostadionin, harjoituskenttien, jäähallin ym. palvelut, käyttää jopa puoli miljoonaa ihmistä vuodessa.

 

Lisätietoja 

Ilari Köykkä, liikunta- ja hyvinvointikoordinaattori, Kankaanpään kaupunki
044 577 2773, ilari.koykka@kankaanpaa.fi

Hörhiäisviikon tarkempi ohjelma tapahtuman verkkosivuilla: https://horhiaisviikko.kankaanpaa.fi/

 

Kuva: Kuvaseura Pikseli