Haussa kaupungille mm. tilapalvelupäällikkö, kaupunkisuunnittelupäällikkö, kaupungingeodeetti, opettajia ja lastenhoitajia

Haussa kaupungille mm. tilapalvelupäällikkö, kaupunkisuunnittelupäällikkö, kaupungingeodeetti, opettajia ja lastenhoitajia

Kankaanpään kaupungilla on tällä hetkellä useita avoimia työpaikkoja.

Haussa ovat nyt mm. tilapalvelupäällikkö, kaupunkisuunnittelupäällikkö, kaupungingeodeetti, kotitalouden lehtoreita, historian ja yhteiskuntaopin lehtori, lukion päätoiminen kielten tuntiopettaja, koulunkäynninohjaajan sijaisia, varhaiskasvatuksen opettajia, varhaiskasvatuksen lastenhoitajia, varhaiskasvatuksen sosionomeja, varhaiskasvatuksen avustajia ja varhaiskasvatuksen sijaisia.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme ja tee hakemus Kuntarekryn verkkosivuilta.

Tervetuloa työskentelemään Kankaanpäähän!

Kankaanpää – äly, taide ja hyvinvointi asuvat meillä.

Kankaanpää on noin 12 400 asukkaan vetovoimainen seutukaupunki Pohjois-Satakunnassa.

Meiltä löytyy palveluita, harrastusmahdollisuuksia, asumisen ja koulutuksen vaihtoehtoja, työpaikkoja ja kaikkea, mitä tarvitset mutkattomaan ja laadukkaaseen elämään. Ylpeydenaiheitamme ovat mm. Niinisalon varuskunta, Kankaanpään taidekoulu, Kunnonlähde Kankaanpää, Kirkkokallion teollisuuspuisto, Pesämäen moottoriurheilukeskus sekä tietysti aktiiviset kankaanpääläiset, jotka tekevät paikkakunnastamme vireän ja tapahtumarikkaan. Kankaanpäässä on helppo lähteä mukaan yhteiseen tekemiseen!

Kankaanpään kaupungilla työskentelee noin 630 työntekijää. Kaupunki on yksi alueen suurimmista työnantajista ja haluamme tarjota kannustavan työympäristön, jossa jokaisella on oma tärkeä tehtävänsä kaupungin hyvinvoinnin edistämisessä. Meiltä löydät mukavat työkaverit ja monipuoliset mahdollisuudet. Henkilöstöetuihin kuuluu mm. vapaa pääsy uudistettuun uimahalliin ja kuntosalille.

 

Kuva: Martti Tikka / Kuvaseura Pikseli