Hörhiäisviikolla jälleen ohjelmaa ja tekemistä kaikenikäisille

Hörhiäisviikolla jälleen ohjelmaa ja tekemistä kaikenikäisille

Kankaanpään kesä on perinteisesti päättynyt elokuun loppupuolella järjestettyyn Hörhiäisviikkoon, jossa on nautittu monipuolisesta kaupungin, yhdistysten ja muiden tahojen järjestämästä ohjelmasta. Tänä vuonna Hörhiäisviikko järjestetään jälleen perinteiseen tyyliin 23.-28.8.2022.

Liikuntakeskuksen avajaisviikko osana ohjelmaa 

Hörhiäisviikon ohjelmaan sisältyy uudistuneen liikuntakeskuksen teemallisista päivistä koostuva avajaisviikko. Tiistaina on seniorien, keskiviikkona nuorten, torstaina nuorten aikuisten ja perjantaina lapsiperheiden teemapäivä. Päivien ohjelma on suunniteltu kullekin kohderyhmälle sopivaksi.

Viikon muusta ohjelmasta mainittakoon esimerkiksi musiikkiopiston esitykset, muurijuhla Taidekehällä, laavuilta Niinisalossa, takapihatanssit kirjaston takana, Purkutalo-näyttelyn päättäjäiset, valtuuston ja lehdistön välinen pesäpallo-ottelu sekä Elo Festivaalit kansallispukujen tuuletuksineen Veneskoskella.

Perjantaina 26.8. torin lavalla on luvassa livekeikkoja ja tietysti perinteinen vuoden Hörhiäisen valinta. Lavalle nousevat Hurina- ja Suurimaa-yhtyeet sekä bilebändi Sekslaatio. Perjantai-illan juontaa tuttuun tapaan Olli Mustaniemi. Lauantaina on lapsille suunnattua ohjelmaa Kankaanpääsalissa, Volttivapaat-yhtye torin lavalla sekä karaokekilpailu Hörhiäisteltassa. Perjantain ja lauantain konserteista vastaa kaupunki ja Hörhiäismarkkinoista ja -teltasta torilla vastaavat LC Kankaanpää ja LC Kankaanpään Kuninkaanlähde.

Vuoden 2022 Hörhiäistä voi ehdottaa 17.8. saakka 

Hörhiäinen on kankaanpääläisten oma nimitys aktiiviselle ja positiiviselle henkilölle, joka toiminnallaan saa aikaan paljon hyvinvointia ympärilleen. Hörhiäinen ilahduttaa ihmisiä ja vierailee edustusvuotensa aikana eri paikoissa ja tapahtumissa.

Vuoden 2022 Hörhiäistä voi ehdottaa ke 17.8. saakka. Oman ehdotuksensa voi tehdä sähköpostitse osoitteeseen horhiaisviikko@kankaanpaa.fi tai paperisella lomakkeella pääkirjastossa ja Honkajoen kirjastossa. Lopullisen valinnan ehdotusten pohjalta tekee valitsijaraati, johon kuuluvat edustajat kaupungilta, Kankaanpään Seudusta, Kankaanpään Yrittäjistä sekä Leijonista. Vuoden 2022 Hörhiäinen julkistetaan pe 26.8. klo 20.30 torin lavalla.

Lisätiedot ja tarkemmat ohjelmatiedot:

Hörhiäisviikon tapahtumasivu: https://horhiaisviikko.kankaanpaa.fi/

Vs. markkinointi- ja viestintäpäällikkö Leena Kuusimäki, puh. 050 577 5200

Kulttuuri- ja nuorisokoordinaattori Ullamarja Kontiainen, puh. 044 577 2691

etunimi.sukunimi@kankaanpaa.fi