Lomituspalvelut rekrytoi maatalouslomittajia vakituisiin ja määräaikaisiin työsuhteisiin

Lomituspalvelut rekrytoi  maatalouslomittajia vakituisiin ja määräaikaisiin työsuhteisiin

Lomituspalveluiden tehtävänä on järjestää maatalousyrittäjälle ja turkistuottajalle sijainen maatalousyrittäjän vuosiloman ja sijaisavun ajaksi. Kankaanpään kaupungin lomituspalveluyksikkö vastaa maatalousyrittäjien sekä turkistuottajien lomituspalvelujen järjestämisestä Jämijärven, Karvian, Kihniön, Merikarvian, Pomarkun ja Siikaisten kuntien sekä Kankaanpään, Parkanon, Porin ja Ulvilan kaupunkien alueilla.

Paikallisyksikössä palkataan maatalouslomittajia vakituiseen työsuhteeseen (osa-aik.) sekä eri pituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin. Oppisopimuspaikkaa voi myös tiedustella.

Jatkuva haku: toimeen voidaan palkata heti sopivan hakijan löydyttyä.

Kelpoisuusvaatimus: maatalousalan koulutus tai hyvä käytännön kokemus karjataloudesta, koneosaamista ja riittävä suomen kielen taito. Yksikkö järjestää lomituspalveluja kymmenen kunnan alueella. Työ edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Palkkaus KVTES:n mukaan (peruspalkka 1.981,58-2.352,66 kk)

Koeaika: 6 kk

Lisätiedot: Sirpa Poikelispää puh. 050 577 5219 arkipäivisin klo 12-15 tai sähköpostilla: sirpa.poikelispaa@kankaanpaa.fi

Hakemukset osoitetaan Kankaanpään lomituspalveluyksikköön, Porhontie 5, 38950 Honkajoki tai sähköpostilla: sirpa.poikelispaa@kankaanpaa.fi