Tutustu Kulttuurikevään monipuoliseen tarjontaan!

Tutustu Kulttuurikevään monipuoliseen tarjontaan!

Kankaanpään Kulttuurikevät kokoaa yhteen laajan kattauksen kulttuuri- ja taidetarjontaa. Tervetuloa mukaan!

Katso tapahtumien tarkemmat tiedot täältä: www.kulttuurikevat.fi

Konsertit

ma 11.4. klo 19 Kankaanpään musiikkiopiston konsertti Kankaanpään kirkossa

ti 12.4. klo 19 iltasoitto Kankaanpään musiikkiopistolla (Opistonkatu 5)

22.-24.4. Satakunnan pianotapahtuma ”Kasvan suuremmaksi” Kankaanpään musiikkiopistolla. Su 24.4. pianotapahtuman kilpailu klo 12-13.

to 28.4. klo 19 Jesse Kaikurannan konsertti Kankaanpääsalissa (Kangasmoisionkatu 1). Järj. Dex Viihde Oy, liput Lippu.fi.

ti 3.5. klo 19 iltasoitto Kankaanpään musiikkiopistolla

pe 6.5. nuorten bändikatselmus Kankaanpään torilla klo 18. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Järj. LC-Kankaanpää ja kaupungin kulttuuri-ja nuorisopalvelut.

la 21.5. klo 18 Pave Maijanen –tribute Kankaanpääsalissa, järj. Kankaanpään musiikkiopisto

ti 24.5. klo 18 musiikkiopiston todistusten saajien päättökonsertti Kankaanpään musiikkiopistolla

Katso kaikki Musiikkiopiston konsertit

Näyttelyt

6.-30.4. ”Tällä planeetalla ei ole Toivoa” –näyttely Kankaanpään galleriassa (Jämintie 2 D) on kuuden taiteilijan, Reetta Kallion, Fanni Kestilän, Reetta Levanderin, Aino Rytkösen, Jenni Välikankaan ja Antti Kuikan avaruutta käsittelevä näyttely. Näyttely on ensimmäinen osa taidekouluun liittyvien näyttelyiden sarjaa, jossa esittäytyy 2019-2020 valmistuneita taidekoulun opiskelijoita. Järj. Kankaanpään Taideyhdistys ry.

ke 13.4. ja 20.4. Kankaanpään kaupunginmuseon (Museokatu 10, Niinisalo) avoimet vierailupäivät klo 14-16. Vierailupäivissä on paikalla VIIVA-näyttelyn asiantuntija Maija Anttila, PhD arkkit. SAFA. Vapaa pääsy. Ke 20.4. mahdollisuus tulla bussilla: lähtö torin pysäkiltä klo 13.45 ja paluu museolta klo 16. Järj. kaupunginmuseo.

4.-28.5. ”Varttia vaille” on Uljas Kaitalan, Victoria Torbolin ja Joona Heikkilän näyttely Kankaanpään galleriassa. Se on toinen osa taidekouluun liittyvien näyttelyiden sarjaa, jossa esittäytyy Kankaanpään taidekoulun opiskelijoita. Järj. Kankaanpään Taideyhdistys ry.

to 19.5. klo 14 ovensa yleisölle avaava Purkutalo 2022 -näyttely on SAMK Kankaanpään taideopiskelijoiden ja Kankaanpään kaupungin yhteistyössä kehittämä taideprojekti, jossa taide valtaa Tannerinkatu 5:ssä sijaitsevan omakotitalon. Näyttelyn rakentamisessa käytetään pääasiassa kierrätysmateriaaleja. Näyttelyn päättäjäisiä vietetään Hörhiäisviikolla.

Muita tapahtumia

22.-24.4. Ramppikuume – valtakunnallinen nuorisoteatteritapahtuma. Ramppikuume on valtakunnallinen nuorisoteatteritapahtuma, joka järjestetään vuosittain Kankaanpäässä. Tapahtuma koostuu koulutuspajoista ja esityskatselmuksesta. Ramppikuume järjestetään tänä vuonna jo 25. kerran ja se on suunnattu 13-20-vuotiaille nuorille. Järj. Suomen Nuorisoseurat ry, Kankaanpään kaupunki ja Kankaanpään Nuorisoseura.

ti 26.4. tietokirjailija Milla Peltonen Honkajoen kirjastossa (Puistotie 6) klo 18-19. Virtolaisen Peltosen kirjojen aiheina ovat olleet mm. Hannu Salama, erakot ja kullakaivajat. Tarinoita epätyypillisistä elämäntavoista. Vapaa pääsy. Järj. Honkajoen kirjasto, Lounais-Suomen AVI:n hanke.

ke 27.4. dekkaristi Arttu Tuominen Kankaanpääsalissa klo 18. Porissa asuva Tuominen kirjoittaa tummia, kovaotteisia rikosromaaneja. Hän luo lain molemmille puolille vahvan äänen, inhimillisen ja tunnistettavan.  Tilaisuus on katsottavissa myös suorana Kankaanpään kaupungin YouTube-kanavalla sekä kaksi viikkoa tapahtuman jälkeen. Vapaa pääsy. Järj. Kankaanpään kaupunginkirjasto, yhteistyössä Europe Direct Pohjois-Satakunta.

Puumerkkitiilityöpajat järjestetään Petäjä-opistolla (ent. hammaslääkärikeskuksella, Jämintie 2 C). Pajat ovat auki klo 11-14 viitenä päivänä: to 12.5., la 14.5., to 19.5., la 21.5. ja la 28.5. Järj. Kankaanpään Taideyhdistys ry.