Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
13 toukokuu perjantai

Taideviikko

13 toukokuun 2019, 00:00 - 17 toukokuun 2019, 23:59
Kankaanpään Taidekoulu, Paasikivenkatu 24
Kankaanpää, 38700

Kankaanpään Taidekoulun (SAMK Kuvataide Kankaanpää) järjestämä taideviikko huipentaa Kulttuurikevään! Taideviikon ohjelma on jälleen kiinnostava ja monipuolinen. Tässä poimintoja tulevasta, toiset projektit jatkuvat taideviikon jälkeenkin ja niistä pääsee nauttimaan myös kesän aikana:

  • Taideopiskelija Elli Flinkin taidekehään perustuva Runokehä-projekti alkoi jo maaliskuussa yhteisten runojen työstämisellä kankaanpääläisten kanssa. Runot tulevat esille Kahvila Postelliin taideviikon aikana.
  • Somessa Mies metsässä -nimellä tunnettu taideopiskelija Petri Haavisto tuo esille Metsä-ulkoilmanäyttelynsä. Töihin pääsee tutustumaan Kankaanpään harjoituskenttien läheisyydessä (Niementie) aina 31.7. saakka.

Taidekoulun opiskelijoiden työskentelyä on myös mahdollista päästä näkemään työnäytöksissä:

  • Myllymäen alueen alikulkutunneleissa (Tapalankatu ja Toivontie) on meneillään kuvataiteen seinämaalausopintojakson projekti 17.5. asti.
  • Maanantaina 13.5. klo 12–17 pääsee seuraamaan keramiikan rakupolttoa taidekoululla Taidekoulun sisäpihalla. Työssä ovat kuvataiteen opiskelijat Fanni Kestilä ja Saara Nurmi.

Taidekoulun opiskelijoiden teoksia on nähtävillä useissa eri paikoissa:

  • Taidekoulun galleriassa on meneillään ensimmäisen vuosikurssin opiskelijoiden kevätnäyttely 24.5. asti. Galleria on avoinna arkisin klo 9-16.
  • Taidekoulun opiskelijoiden töitä on esillä ja myytävänä Joona Kantola Tattoo Galleryn tiloissa (Torikatu 7). Liike on avoinna ti-pe klo 11–17.
  • Reitti19 -ympäristö- ja yhteisötaideprojekti tuo kuvataiteen ympäristö- ja yhteisötaideopintojakson teoksia nähtävillä Kankaanpään ympäristöön aina 30.8. saakka.

Myös sosiaalisessa mediassa tapahtuu. ”Foorumi” on kaikille avoin mahdollisuus osallistua keskusteluun ja samalla kollektiivisen taideteoksen luomiseen. Foorumin ylläpitäjänä toimii taideopiskelija ja sitä toteutetaan taideviikon aikana 13.–17.5 keskustan alueella. Tarkemmat paikka- ja aikatiedot: https://twitter.com/FoorumiT

Taideviikon ohjelma täydentyy vielä ja siitä tiedotetaan sosiaalisessa median puolella, seuraa: #taideviikko, #taidekehä, #alikulku, #FoorumiT, #reitti19, #kankaanpää ja #taidekaupunki

Myöhemmin kesällä on vielä tulossa Reetta Niemi-Pynttärin projektitoteutus ”Hiljaisuuden Lehto”.

Katso tapahtumaesitteestä tarkemmat kuvaukset tapahtumista: Taideviikko 2019

Tiedot
Alkaa: ma 13.5.
Loppuu: pe 17.5.
Tapahtuma kategoriaKulttuuri ja taide
Tapahtumapaikka
Tapahtumapaikan nimi: Kankaanpään Taidekoulu
Osoite Paasikivenkatu 24
Kankaanpää, 38700

+ Google Map
Järjestäjä
Järjestäjän nimi: SAMK Kuvataide Kankaanpää
Puhelin: 0447109801
Sähköposti: