Kankaanpää-info | Yhteystiedot
Palveluhaku | Sivukartta | Palaute | Intranet | In English
 

Vesihuoltolaitos


 

Vesihuoltolaitoksen tehtävänä on kaupungin vedenhankinta ja jakelu sekä hule- ja jätevesien poisjohtaminen ja jätevesien puhdistus. Vesilaitos toimittaa vettä kuuteen ympäristökuntaan. Vesilaitoksen tavoitteena on laadultaan hyvän talousveden häiriötön toimittaminen asiakkaille taloudellisesti ja ilman haitallisia ympäristövaikutuksia.

Kankaanpäässä on 2 vedenottamoa, 3 vesitornia ja noin 190 kilometriä vesijohtoverkostoa.

Viemärilaitoksen tavoitteena on jätevesien häiriötön johtaminen ja tehokas käsittely pohjavesien ja vesistöjen ravinnekuormituksen pitämiseksi mahdollisimman pienenä sekä keskusta-alueen hulevesien kokoaminen ja johtaminen ilman tulvimisvahinkoja.

Kankaanpäässä on noin 100 kilometriä jätevesiviemäriverkostoa ja noin 60 kilometriä sadvesiviemäriverkostoa.

 

Vesihuoltolaitoksen taksa 1.1.2017 alkaen

Vesihuoltolaitoksen palvelumaksut 1.1.2017 alkaen


Vesimittarin lukeman ilmoitus verkossa

Voit ilmoittaa vesimittarin lukeman uuden kulutus-Web palvelumme kautta.

Tämä ohjelma mahdollistaa kuluttajille mm. vesimittarin lukeman ilmoittamisen sähköisesti sekä kiinteistön aiempien kulutustietojen seuraamisen edellisiltä viideltä vuodelta. Lisäksi palvelusta selviää vesi-ja jätevesimaksun sekä perusmaksun osuudet. Myös palautteen lähettäminen vesilaskutukseen on mahdollista tämän palvelun kautta.

Kulutus-Webin käyttäminen

Kuluttajat pääsevät palveluun vesilaitoksen www-sivulla olevan linkin kautta tai osoitteesta www.kulutus-web.com/kankaanpaa. Kirjautuminen ohjelmaan tapahtuu kirjoittamalla kulutuspisteen numeron ja vesimittarin numeron niille varattuihin kenttiin. Nämä numerot löytyvät vesimittarin luentakortista tai vesilaskumme oikeasta yläkulmasta.

Kulutus-Web - Vesimittarin lukeman ilmoitus

Mittarinlukemien syöttö

Syötä päivämäärä ja uusi lukema sekä paina sen jälkeen lähetä ilmoitus. Tallenna lukema täysin kuutioin ja vertaa edelliseen lukemaan. Mittarilukemaa tallentaessanne voitte saada virheilmoituksen. Jos poikkeama on huomattavan suuri suosittelemme ottamaan yhteyden toimistoomme tai antamaan palautteessa riittävää tietoa poikkeaman syystä.

Katso ohje

GSM numerosi tallennus viestitiedotteita varten

Suunnitelmissamme on ottaa käyttöön tekstiviestitiedottaminen mm. vesilinjojen korjaustilanteissa ja muissa häiriötilanteissa, joten ole ystävällinen ja käy tallentamassa gsm-numerosi lukemailmoituskohdassa ja paina sen jälkeen lähetä ilmoitus.

Mitä vuotovesi maksaa vuodessa?

 

 

 

 

kuvia/Jv_puhdistamo.gif

 

  Jäteveden keskuspuhdistamo
 

Tekninen/vesitornin_valot.JPG

 Vesitorni
 

Testausseloste Raakavesi 16.10.2018
Testausseloste Verkosto 14.11.2018